Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
Skala ocen strona 11 z 20
ja mam ponad dwa tysiace glosow wiecej od samych profili ukrytych i z sredniej ponad 10 mam 8 cos i to w ciagu jednego dnia . jakos dziwnie podejrzane to.
ja mam ponad dwa tysiace glosow wiecej od samych profili ukrytych i z sredniej ponad 10 mam 8 cos i to w ciagu jednego dnia . jakos dziwnie pod
@woland - wy już się za nic lepiej nie bierzcie, z fajnego portalu zrobiliście takie gówno, że aż żal tu wchodzić, jedynie sentyment mnie tu trzyma (mnie i prawdopodobnie wielu innych użytkowników).
przecież można było drugi portal zrobić i robić w nim co się chce typu badoo czy inne podrywy. A fotkę zostawić w spokoju...
Mam placic za gwiazde,aby zobaczyc podarowane jakies smieszne serduszka? :) nie dzieki,wole kupic mleko i pieczywo bezdomnemu
Szczerze to ... bardzo odbiegło od klasyki fotki ze skalą od 1-11 było lepiej teraz czuję się jak bym była na badoo bo tam jest coś takiego ;/ drodzy administratorzy nie psujcie tej strony, bo traci swój cały urok
Kurde , założyłam tu pierwsze konto parę lat temu , w celu poznania LUDZI , a nie FACETA .
Teraz z winy serduszek jest to zdecydowanie portal randkowy.
Niedawno chętnie kupowałam gwiazdy , chociaż i tak nie były w tak korzystnej cenie jak kiedyś , teraz już nie poświęcę ani złotówki na ten portal, ponieważ równie dobrze mogę założyć konto na darmowym portalu randkowym.
Lubiłam fotkę za oryginalność, przejrzystość oraz klasykę , niestety fotka z każdym dniem traci swój urok przez te bezsensowne zmiany .
Niby zamiana głosowania z 1-11 na tak/nie wpływa na to, czy poznasz tu ciekawych ludzi czy nie?
Serio, zaczynam się załamywać czytając takie wypowiedzi...
Ale jak dwie osoby wcisnął tak to wyskakuje to "Magnes przyciągnął Wasze spojrzenia.
Oboje powiedzieliście sobie "tak", to może teraz randka w realu?" Czyli namawia do randkowania :D a co mi z tego jak ta osoba mieszka 500km ode mnie :D
A ludzie zaczynają się załamywać po tych zmianach bez sensu.
Owszem wpływa.
To ich nie czytaj - nikt do tego nikogo nie zmusza , skoro nie potrafisz zaakceptować oburzenia większości użytkowników z powodu tych zmian to nie wchodź na wątki by czytać coś co Cię "załamuje"
I nie, nie sądzę bym mogła poznać wielu "ciekawych ludzi" po wprowadzeniu tych zasad, jak już wspominałam nie zakładałam tu konta by czuć się jak na portalu randkowym, a takie mam odczucia , z resztą nie tylko ja - a to o czymś świadczy ( i nie życzę sobie odpowiedzi typu - to usuń konto . Nie o to chodzi, mam na myśli fakt że kiedyś to była na prawdę fajna strona )
Po prostu jest gorzej, i zorientujecie się na przykładzie spadku ilości zakupionych 'GWIAZD' :)