Cześć. Czy fotka znowu ma jakieś problemy czy tylko u mnie zniknęły ulubione profile i u innych ich nie widzę, a jak chce wejść na jakieś konto to przerzuca mnie na główną stronę mimo, że po wylogowaniu mogę normalnie wejść na czyjeś konta? :/
lista tematów
Brak ulubionych, "znikające konta" strona 2 z 2
Opcja najprawdopodobniej jest w trakcie przygotowań/opracowywania. Poczekajmy cierpliwie na informację :-).
Konto usunięte: beznadzieja..
a do tego wszystkiego nie mozna wysylac zaproszen do znajomych bo wystepuje błąd....
Dzisiaj wysyłałam zaproszenie, jak również akceptowałam. Wszystko było w porządku.
Zatem proszę wyczyść proszę ciasteczka z przeglądarki, ewentualnie poproś FP o odświeżenie profilu.
Przy dalej występującym błedzie możesz skonsultować sprawę właśnie z FP lub zgłosić to na kontakt poprzez: http://www.fotka.pl/kontakt#formularz :-).
Jaki cwany, nie ma star i kombinuje .
esquilo: Niereformowalny: Nie kumam?
Po co opcja stalkowania jak jest podglądacz? Masz star, masz opcję. Aż tak do życia nie jest potrzebna... rejczel ;>
Można dać komuś "TAK" nie oglądając jego profilu, wszystkie zdjęcia cyklicznie się pojawiają. Sugerujesz też, że będzie to tylko opcja dla gwiazd (stakowani)?
esquilo: Po co opcja stalkowania jak jest podglądacz? Masz star, masz opcję. Aż tak do życia nie jest potrzebna... rejczel ;>
Przecież zawsze można dac "tak" bez podglądywania profilu, toteż myślę, że ta opcja jest tutaj potrzebna ;) choćby dla urozmaicenia
A czy zaś będzie płatna czy też nie, lotto mi to. Są alternatywy dla tego serwisu ;)
Crankbros: Można dać komuś "TAK" nie oglądając jego profilu, wszystkie zdjęcia cyklicznie się pojawiają. Sugerujesz też, że będzie to tylko opcja dla gwiazd (stakowani)?
Konto usunięte: Przecież zawsze można dac "tak" bez podglądywania profilu, toteż myślę, że ta opcja jest tutaj potrzebna ;) choćby dla urozmaicenia
1. Nie sugeruję.
2. Fakt, można.
Jak ktoś daje "tak" bez zaglądania w profil/podglądania - mając taką możliwość to już jego sprawa. Pomyślcie na to z innej strony - jako głupiutkiej zabawy na ilość danych tak, jak z ocenkami "na hektary".
Co do samej możliwość - prawdopodobna, aczkolwiek czy aż takie ciśnienie na to kłaść warto? No nie wiem, serio.
Tak mało kto miał znajomych, duże ilości to tylko kolekcjonerzy, może jedynie jeszcze pracownicy fotki, także dobrze że połączyli :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"