wysłałem sms żeby wykupić gwiazdę na 14 dni i przyszło potwierdzenie a ja jak nie miałem gwiazdy tak nie mam ... Kasę porwało .. Dobre ancymony z was są widzę :/
klub gwiazd ! Nie działa
Jeśli wysłałeś SMS, aby wykupić dostęp do Klubu Gwiazd, i pomimo posiadania środków na koncie, nie zostałeś obciążony, skontaktuj się z operatorem swojej sieci komórkowej.
Podczas rozmowy, będziesz musiał podać pracownikowi infolinii kilka bardzo ważnych informacji:
- podaj nazwę usługi, którą chcesz aktywować (FOTKA SMS MT);
- przedstaw swój problem (wysłałeś SMSa i pomimo posiadania pieniążków na koncie, nie zostałeś obciążony);
- numer na jaki wysłałeś SMSa;
- treść SMSa, którego wysłałeś na wyżej wymieniony numer;
- data i godzina wysłania SMSa;
Numery infolinii, do działu obsługi klienta poszczególnych operatorów sieci komórkowych:
T-mobile: 602 900 000
Orange: 510 100 100
Plus: 601 102 601
Play: 790 500 500
Napisz na kontakt http://www.fotka.pl/pomoc w kontaakcie napisz orientacyjna godzine wyslania smsa oraz numer telefonu (recznie ci ja aktywują)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
kurde z telefonu tylko mogę wchodzić . I nie mogę w tego linka wejść ... Bo mnie przekierowuję na główną stronę :./
Niekoniecznie musi to być wina po stronie serwisu, czasem system płatności dotpay ma różne zawirowania ;)
Możesz napisać do mnie PW, przekieruję na helpdesk ;)
Chyba bym się roztopiła z żenady jakbym miała dzwonić do swojego operatora po gwiazdkę na fotkę.
Normalny zabieg administracji serwisu aukcyjnego Fotka - tzw. kradnięcie pieniędzy. Nie martw się. nie Ty pierwszy i nie ostatni.
pzdr