lista tematów
Wiaaadomosci!
Siemanko tu jest jeden duzy problem i pewnie wiekszosc uzytkownikow wkurza mianowicie ograniczenie wysylania wiadomosci kto to wymyslil BZDURA ! :(((mlotek
dobra wykup gwiazde mam placic za chec poznania drogiej osoby ? ten portal jest chyba zeby to umozliwic a utrudnia spoko nniech se jest gwiiazda ale za nie dlugo za logowanie bedziesz placic hahahaha
Konto usunięte: dobra wykup gwiazde mam placic za chec poznania drogiej osoby ? ten portal jest chyba zeby to umozliwic a utrudnia spoko nniech se jest gwiiazda ale za nie dlugo za logowanie bedziesz placic hahahaha
Generalnie to może 1 nowa konwersacja dziennie faktycznie jest zbytnią restrykcją, ale z drugiej strony - kto normalny na chama pisze do niezliczonej ilości osób dziennie? No właśnie, nikt. I to zazwyczaj odbywa się na zasadzie kopiuj-wklej, do wszystkich te same teksty - to jest niestety spam.
Tak czy owak nadal masz możliwość porozmawiania z wieloma osobami każdego dnia, chociażby na czacie ;)
Konto usunięte: dobra wykup gwiazde mam placic za chec poznania drogiej osoby ? ten portal jest chyba zeby to umozliwic a utrudnia spoko nniech se jest gwiiazda ale za nie dlugo za logowanie bedziesz placic hahahaha
Wielu użytkowników narzekało na bombardowanie przeróżnymi wiadomościami czy też spamem, a też Fotka chce zarobić swój sposób...
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
i tak coraz miej osób juz jest na tym portalu kiedyś az chciało sie tu siedziec ,a teraz zenada tylko zyski są wazne
Shaitan: kto normalny na chama pisze do niezliczonej ilości osób dziennie? No właśnie, nikt. I to zazwyczaj odbywa się na zasadzie kopiuj-wklej, do wszystkich te same teksty - to jest niestety spam.
Ewentualnie jakiś podstarzały prawiczek chcący wreszcie zamoczyć ogóra, który wysyła wszystkim napotkanym na Fotce laskom takie same teksty :P