Witajcie.Jeśli takowy wątek już istnieje na tym forum to go skasujcie ale najpierw mi udzielcie odpowiedzi czy można tworzyć nowe grupy na tym na fotka bo wcześniej można było bez problemu a teraz tej opcji tj. nie widać.Szukałem podobnego wątku ale pewnie jest gdzieś głęboko zasadzony a szukanie zajęło by mi trochę więc prosiłbym o udzielenie mi informacji i skasowanie tego wątku jeśli taki już istnieje.
lista tematów
Tworzenie nowych grup.
Dzięki Shaitan bo przeważnie wchodziło się na daną grupę i ta opcja była widoczna a teraz trzeba wchodzić pełnym linkiem wpisując na koniec linku"grupa" chyba że dotychczas tak było ale ja rzadko otwieram grupy dlatego spytałem.Jeszcze raz podziękowania i wątek do usunięcia Panie adminie/moderatorze by nie zaśmiecać forum :)
Konto usunięte: bo przeważnie wchodziło się na daną grupę i ta opcja była widoczna a teraz trzeba wchodzić pełnym linkiem wpisując na koniec linku"grupa"
Z tego co widzę można też założyć grupę z poziomu swojego profilu - klikasz na swoje grupy i na górze również pojawia ci się link "załóż grupę" ;)
Nie ma za co ;)
Ale Tobie chodzi pewnie o usunięcie z profilu a mi chodzi o definitywne usunięcie z bazy tego portalu :)