Kiedyś ustawiłem dokładną lokalizację na Fotce, teraz kilkukrotnie ją usuwałem lecz nic to nie daje. Po godzinie znów wyświetla mi Wola(Warszawa) a nawet w życiu tam nie mieszkałem. Prosze o pomoc
lista tematów
Problem z ustawieniem lokalizacji
Natychmiastową "pierwszą pomoc" otrzymałem na priv od "esquilo" za co serdecznie jej dziekuje. Jeżeli nie pomoże mam nadzieję, że bedziemy działać dalej
Mam to samo, jeśli wchodzę przez aplikację mobilnie na fotkę ustawia mi lokalizację gdzie nawet nigdy nie byłam ;)
MateBLN: Kiedyś ustawiłem dokładną lokalizację na Fotce, teraz kilkukrotnie ją usuwałem lecz nic to nie daje. Po godzinie znów wyświetla mi Wola(Warszawa) a nawet w życiu tam nie mieszkałem. Prosze o pomoc
Konto usunięte: Mam to samo, jeśli wchodzę przez aplikację mobilnie na fotkę ustawia mi lokalizację gdzie nawet nigdy nie byłam ;)
Wyłączcie sobie w telefonach lokalizowanie według sieci wifi/sieci komórkowej. To ustawia lokalizację według centralki/adresu IP bądź najbliższego przekaźnika więc rzadko kiedy jest dokładne. Zostawcie lokalizację GPS i wszystko powinno być w porządku ;)