Jak to jest dostać moda za lizanie dupy lub parkę z tymi "najważniejszymi" userami fotki? Gdzie się podziały stare mody, które wiedziały co to znaczy netykieta, potrafiły się dogadywać z userami i byli bystrzy?
Powiedzcie mi jak można dać moda byle komu? Komuś kto nie zna się zupełnie na tym. Jest tylko kilku moderatorów, którzy wiedzą na czym rzecz polega, a reszta? Co to ma być? Test jakiś czy co? Skoro MG jest takie "ważne" , to by mogli bardziej się postarać i przypatrzeć jak "rządzą" ich nowe pupile.
Moderatorzy fotki.
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)
Mówisz też o tym, jak Twoja dziewczyna prosiła się o moda i nie mogła go dostać, to samo inni Twoi znajomi, ale zaraz po tym jak objąłeś stanowisko MG to magiczna różdżka zadziałała i wszyscy owymi modami zostali?
A no tak, 0 znajomości. Tylko obiektywizm.
Akurat ja byłem neutralny w tej sprawie co mogę udowodnić - co więcej dobitnie powiedziałem że nie zabieram w tej sprawie głosu bo byłby to nepotyzm - zreszta nie jest już moderatorem
No a wymień z listy moderatorów tych moich znajomych - może choćby jedną osobę
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
nic się nie udowodni bo jak ja raz chciałam zgłosić łamanie regulaminu czatu to się okazało ze tego nawet nie ma w logach lol ciekawe jakim cudem skoro miałam ss...... :>
a tak btw. http://www.fotka.pl/forum/czat/418812,Lista_moderatorow rzeczywiście aktualna ta lista >.<
pyzy nie był? bambucoś tam nie była? było pełno osób.
A no tak, byłeś neutralny. Szarak - moja dziewczyna chce moderatora, sam wybierasz, gdyż jesteśmy tylko we dwóch, pamiętaj, iż ja będę ostoją neutralności, Ty ją po prostu zatwierdź.
Miałem wymienić jedną, wymieniłem 3. Przy żadnej nie brałeś udziału, czo nie?
I nie widzę nigdzie jakiegokolwiek obrażania. Widzę argumenty, o które prosiłeś. To samo było jak był Jacek, to samo też było w przypadku czatu. Więc skończ pleść bajki, że w przypadku wyborów na moderatorów nie ma żadnego lubię/nie lubię i jest czysty obiektywizm, albo zmień login na HansChristianAndersen. Wybiera się ludzi, których się lubi, a nie tych, którzy by się sprawdzili. Ot, koniec tematu.
Po wtóre - samo zgłoszenie kandydatury nie oznacza wyboru - każdy moderator może zgłosić kandydata odpowiednio motywując - niemniej wybiera i tak FotkaTeam.
coś takiego jak czysty obiektywizm nie istnieje - na marginesie - ja się nigdy nie zgłaszałem na moderatora, a jakoś zostałem wybrany. O to, by zostać FP czy MG też nie zabiegałem. Zatem, być może subiektywnie, postrzegam to inaczej niż ty.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
fotka = mafia
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Proszę Cię. Płakałeś Dianie by Cie zarekomendowała na moda, gdy go dostałeś lizałeś tyły dalej. Nie mówiąc o związku z esquilo, której naobiecywałeś cudów na niebie za [nawet nie chce wiedzieć co] i biedna tyle czasu zmarnowała ..
newsy niczym z Fakju :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
No ba, tyle łez wylałem :D
Albo masz urojenia albo złe źródło informacji, w życiu nikomu nic tutaj nie obiecywałem :D
PS: serduszko na fotce to nie związek ;)