Wykupiłem 30 dniowy dostęp do tego. zrobiłem to godzine temu i nadal nie dostałem możliwości pisania do wszystkich, Jak długo mam jeszcze czekać na przyłączenie do klubu/
Klub gwiazd
Najpierw wyloguj i zaloguj się ponownie.
Dużo też zależy od wybranego sposobu płatności - przelewy realizowane są niemal natychmiastowo (piszę z własnego doświadczenia).
Z formą wykupu Pakietu Gwiazdy poprzez sms jest już trochę inaczej: szybkość aktywacji zależy od posiadanych środków na koncie oraz operatora sieci/ewentualnej blokady usługi premium).
:-)
Hej,
http://www.fotka.pl/kontakt
Napisz na kontakt:
Podaj numer z jakiego został wysłany sms, przybliżoną godzinę wysyłki, numer na jaki wysłałeś sms oraz czy otrzymałeś wiadomości zwrotne (jeżeli tak to jakie) od swojego operatora.
wyslalem sms by na 14 dni aktywowac klub gwiazd i wszystko bylo by ok gdyby gwiazda nie skonczyla sie po paru godzinach... co jest grane ?
Problem z wykupieniem "gwiazdy" przez "SMS" jestem w sieci Heyah, po wysłaniu sms'a przychodzi mi sms zwrotny subskrycja została rozpoczeta(...blablabla) a nic sie nie dzieje, a wiec zadzwoniłem do biura obsługi klienta powiedzialem w czym problem, sprawdzili i stwierdzili ze zostały pobrane srodki na aktywacje tego, ze nie mam zablokowanego "premium sms" itd ze wszystko u nich jest w porzadku i ze mam skataktowac sie z Wami, bo oni nic wiecej nie moga zrobic bo nie maja dostępu. a wiec kontaktuje. pozdrawiam!