JA SIĘ PYTAM KTO WYMYŚLIŁ CZARNĄ LISTĘ. JAK NIEKTÓRZY TUTAJ UŻYTKOWNICY FOTKI RAZ ZOBACZĄ OSOBĘ NIC NIE NAPISZĄ I DODAJĄ DO CZARNEJ LISTY. BOJĄ SIĘ ZE I KTOŚ IM ODPISZE. A POTEM OGLĄDAJĄ DO WOLI OSOBĘ ZABLOKOWANA.
lista tematów
CZARNA LISTA!@@
Osoby i ich profile ktore dodalismy lub nas dodały na czarną liste nie moga nas podgladac,chyba ze z innego konta.
Yes,we can!
Konto usunięte: JA SIĘ PYTAM KTO WYMYŚLIŁ CZARNĄ LISTĘ. JAK NIEKTÓRZY TUTAJ UŻYTKOWNICY FOTKI RAZ ZOBACZĄ OSOBĘ NIC NIE NAPISZĄ I DODAJĄ DO CZARNEJ LISTY. BOJĄ SIĘ ZE I KTOŚ IM ODPISZE. A POTEM OGLĄDAJĄ DO WOLI OSOBĘ ZABLOKOWANA.
Wniosek jest następujący: jeżeli w ustawieniach odnośnie Czarnej listy zniesiemy automatycznie odhaczoną następującą opcję:
... to zarówno my, jak i dodany profil możemy podglądać się wzajemnie.
Reszta opcji jest dalej zablokowana (wg widocznego screen-u).
Pytam się po co ta funkcja jak można. Każdego dodać do czarnej listy i ta osoba co dodała juz nie może być. Ogladana
Po to, żeby blokować różne możliwości - pozostawiając jednak "furtkę" userce/owi.
.
.
.
Mając pakiet gwiazdy widzisz jakie osoby wciągnęły Cię na czarną listę:
http://www.fotka.pl/ustawienia/czarna_lista
... i nawet bez możliwości podglądu profilu możesz zrobić to samo najeżdżając kursorem na avatar danej osoby (widzisz nick i informację "Dodaj do czarnej listy":
.
.
.
W przypadku omawianym przez Ciebie wcześniej:
Widzą Cię, bo mają ogarnięte jak uwidoczniłam wcześniej na screenie.
Ty masz widoczną całą zawartość podglądacza oraz czarnej listy, możesz zrobić to samo i również podglądać osobę, która Cię dodała do cl.
Tylko nie wiem jaki jest w tym sens większy, bo to napędzanie sobie "stresu".
Jeżeli komuś opcja nie pasuje to jej nie używa. Innemu potrzebna aż nadto. Po prostu lepiej ignorować takie zachowania.
Drobna korekta dla zainteresowanych - opcji czarnej listy w ustawieniach już nie ma. Dodanie do CL niesie za sobą całkowite ograniczenie (blokadę użytkownika/czki), które może być (nie musi) zniesione dopiero po upływie okresu 7 dni.
esquilo: Mając pakiet gwiazdy widzisz jakie osoby wciągnęły Cię na czarną listę:
http://www.fotka.pl/ustawienia/czarna_lista
... i nawet bez możliwości podglądu profilu możesz zrobić to samo najeżdżając kursorem na avatar danej osoby (widzisz nick i informację "Dodaj do czarnej listy":
Wciąż aktualne.
.