Według fotki na coś czekam, tylko że ja jestem w Klubie Gwiazd, nie można to lepiej sprecyzować?
Usuńcie to :)
Ojejku ale tragedia. Sam fakt ze ktos dolaczyl do klubu gwiazd nie powinno kogos obchodzic a przeciez wiadomo ze Fotka to robi w celach marketingowych.
Dziękuje :)
Temat do zamknięcia.
Jak jesteś takim zdolniacha to sam sobie zamknij
Bo modkowie nie mają jak na razie podstaw do zamknięcia pewnie
Jest zakończony, zamknięty, nie wiem jakim cudem udało Ci się napisać i co nowego Twój post wniósł do tego bardzo ważnego tematu? :D
Wiem, tylko ktoś (FT) z takimi uprawnieniami przegląda tematy, więc nie będzie to stanowiło problemu, zresztą to nie jest ważne...
Szkoda ze w takim tempie zbytnio nie sluchali uzytkownikow kiedy zaczeli zrobic te wszystkie glupie zmiany tutaj na fotce kilka lat temu.
Jak to powiadal MJ w swojej ksiazce Fastlane Milionerow, zeby strona internetowac uzyskala popularnosc nalezy najpierw sie dowiedziec czego uzytkownicy oczekuja a dopiero wprowadzac zmiany a nie odwrotnie bo ludzie zazwyczaj boja sie zmian a jak juz autor stron probuje cos zmienic to przydaloby sie takim zmianom poprzec komentarzami z uzasadnieniem dlaczego taka zmiana nastapila.