praksyda: moce userów na nich to już raczej pomyłka.
Tylko tego bym chciała. Bo o ile opcja pokoju prywatnego jest sprawą bardzo dobrą, to gag - owanie przez śmieszkowych założycieli jest już wspomnianą przez Madzię pomyłką.
Już pisałam, kick - owanie niech zostanie, chociażby do upadłego.
.
.
.
Konto usunięte: Moim zdaniem założyciel pokoju sprawdza swoje siły jako moderator czy to ogarnie czy nie.
Mysza ja cię proszę, przecież większość osób zakładających takie pokoje to userzy z fotkowego półświatka, którzy mogą sobie jedynie sie pobawić i okej.
Sama wiesz, że szału nie ma, ale dawać szarakom coś, co powinne być dostępne jedynie dla moderującyh sprowadza karę gaga do poziomu nijakiej. Powstaną kolejne konta, w tym fejkowe. Ok. tylko i właśnie, kara minie się z celem...
Konto usunięte: bez sensu jest ten cały pokój . Kiedyś jarało wszystkich to "przejmowanie pokoju o 6;00 " ale teraz , wchodzisz na wolnych , "kto ma pokój ? " i codziennie te same osoby , jakieś randomy , Prawdą jest to , że siedzą tam osoby,które mają permy , pare fejków i dużo osób , które wiszą . Wiszą bo czytają i robią screeny , albo nie ma ich ale szkoda wyłączyć czat. Ale ten pokój nadal będzie , nadal będzie tam ten syf .
Już pisałam, to nie jest pokój oficjalny, a jedynie stale ktoś zakłada nowy room z taką samą nazwą. Weź to proszę pod uwagę.
Na takowym mogą przebywać różne osoby, jeżeli skład listy, userów piszących ci nie odpowiada wyjście jest proste: zmień pokój.W innym przypadku ignoruj lub wyciszaj.
Nie miej pretensji do "wiszących", jedni zapominają, inni celowo to robią, np. nabijają bateryjkę. ich poczynania ich sprawa.
Jest jeszcze jedno wyjście - nawiązując również do wspomnianego "syfu", skoro chcesz aby ten pokój istniał i to pod nazwą "wolni", poświęć swój sen i spróbuj założyć go pierwsza. Będziesz wtedy panią sytuacji.