Lukasz: Dopięcie pokoju sex do tych "wbudowanych" czy jak to nazwać, tak żeby nikt nie miał ownera, bo po co jakiś ćwierćmózg ma się bawić gagami.
Od dłuższego czasu to forsuję, również w którymś z tematów poruszana była ta sprawa.
Stricte jestem za.
Lukasz: Likwidacja pokoju "wolni" i opcji "utwórz pokój" czy jak tam ona się zwie. I tak nikt z niej nie korzysta. Jedynie pseudotrolle.
Likwidacja opcji utworzenia pokoju prywatnego nie przejdzie Łukasz. Chociażby z uwagi na to, że nie ma już regionalnych room-ów.
Ja bym była bardziej za ograniczeniem możliwości jakie obecnie ma założyciel. Mianowicie zlikwidowaniem opcji gag-owania. Zostawiłabym jedynie swobodę wypraszania.
Co do troll pokoi - niech sobie tworzą, niech będą. przynajmniej dzieciaki mają się gdzie wyżyć, a potencjalny user/ka nie musi tam wcale wchodzić.
Likwidacja room-u "wolni", jak już wspomniałam to pokój też prywatny, więc go nikt nie zlikwiduje. Sam wiesz, że zbiera się tam określona grupa osób (zazwyczaj) i jak powyżej - niech się bawią.
Kwestia nazwy: tworzona jest już z przyzwyczajenia.
Lukasz: 2ps na tym pokoju siedzi max 30 userów, z tego odzywa się z 5 fejczurów tzw ludzi z permem - dożywotnim zakazem wstępu na czat no i z 3-4 użytkowników coś tam się odzywa. Reszta tylko "wisi" "afk".
Oj nie nie, potrafi tam być do 70 osób. Fejki - były, są i będą. Co zrobisz jak jeden czy druga oberwie gaga/bana, ale zechce jeszcze popisać - grzecznie
?
Ja to bym nawet z "Wolni" zrobiła oficjalny pokój czatu, b
o jest na nim więcej osób niż przykładowo na +25, +35 :P.