hmja
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 15
hmja
  30 maja 2014 (pierwszy post)

dziala to?
dostaje informacje ze komus sie spodobalem klikam na link i ukazuje sie zdjecie klikam ze mi sie podoba i nic

Paffeuu
Paffeuu
  30 maja 2014
hmja
hmja: dziala to? dostaje informacje ze komus sie spodobalem klikam na link i ukazuje sie zdjecie klikam ze mi sie podoba i nic

Działa, to zachęta do korzystania z magnes, śmieszne mocno, ale co zrobisz : D
Jak klikniesz komuś na tak i ta 2 osoba też to zrobi, to dostaniesz komunikat na PW, wygląda to tak
:

Rozpoczyna to konwersacje więc możecie później pisać ze sobą bez limitu.
Jak klikniesz NIE, to wiadomo, że nie dostaniecie takiego komunikatu na PW d83dde1c
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  30 maja 2014
hmja
hmja: dziala to? dostaje informacje ze komus sie spodobalem klikam na link i ukazuje sie zdjecie klikam ze mi sie podoba i nic

Konto usunięte
Konto usunięte: Działa, to zachęta do korzystania z magnes, śmieszne mocno, ale co zrobisz : D

Od siebie dodam tylko, że link z powiaomienia kieruje do całkowicie losowej osoby oraz swoje szanse - w razie powtarzalności profili - możesz zwiększyć wpisując/zmieniając miejscowość w/na profilu.
d83dde0f
Paffeuu
Paffeuu
  30 maja 2014
esquilo
esquilo: Od siebie dodam tylko, że link z powiaomienia kieruje do całkowicie losowej osoby oraz swoje szanse - w razie powtarzalności profili - możesz zwiększyć wpisując/zmieniając miejscowość w/na profilu.

To zwyczajna zfailowana reklama wysłana do każdego, żenadłem z tego okropnie ;/
Takie coś potrafią wysłać, ale info o zmianie ceny albo ustanowieniu limitów itp, to już nie nada d83dde2d
BartekI987
BartekI987
  31 maja 2014

U mnie np pokazuje zdjęcia profili, gdzie ostatnie logowanie miało miejsce w 2011 roku. Mogliby dać jakiś filtr, żeby wyświetlać AKTYWNYCH użytkowników, którzy logowali się do serwisu w ciągu 2 ostatnich miesięcy. Nie wydaje mi się, żeby ktoś, kto zaglądał tu ostatnio 3 lata temu miał w ogóle pojęcie o tym całym magnesie, a już tym bardziej żeby się zalogował i kliknął na "tak"...

x420kruk2
x420kruk2
  31 maja 2014

@BartekI987
Z tego co zauważyłem to kolejność wyświetlania jest według ostatniego logowania. Jak przeklikałeś aktualne to pokazuje teraz coraz starsze, a jeśli ktoś się zaloguje to automatycznie wrzuca go na początek. Też nad tym ubolewam :)

BartekI987
BartekI987
  31 maja 2014

Nawet jeśli tak jest, to i tak bez sensu wyświetlać "martwe" profile, bo szansa na kontakt z osobą która ostatnio online była w 2010 roku jest raczej zerowy. Już lepiej niech się wyświetli "jesteś zbyt trzeźwy, wypij dwa piwa" i od nowa zabawa w klikanie;)

x420kruk2
x420kruk2
  1 czerwca 2014

Myslę, że powinny się pojawiać profile, które odrzuciliśmy. Ewentualnie można zmienić wyszukiwanie na całą Polskę (chyba, że już całą Polskę przeklikałeś d83dde04)

BartekI987
BartekI987
  1 czerwca 2014

Całej Polski nie przeklikałem :P Z tym pojawianiem się profili już wcześniej odrzuconych to dobra myśl, bo czasem klikam na "nie" jeśli wyskoczy mi zdjęcie np kota, psa albo czegokolwiek innego niż konkretnej osoby. Po jakimś czasie powinny się te nasze "kliknięcia" resetować.

hmja
hmja
  14 czerwca 2014

Dostaje informacje ze ktos kliknal ze jej sie podobam w wiadomosciach klikam na ten link. On ogolnie pzekierowuje na strone Fotka czyli glowna, klikam ze mi sie podoba i nie dostaje zadnej wiadomosci do skrzynki. Juz pare razy tak mam. To dzialalo przez jakis czas i przestalo.

esquilo
esquilo
  14 czerwca 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
hmja
hmja: Dostaje informacje ze ktos kliknal ze jej sie podobam w wiadomosciach klikam na ten link. On ogolnie pzekierowuje na strone Fotka.pl czyli glowna,

Takie pw z linkiem jest informacją, że komuś się spodobałeś i zachętą do udziału w zabawie.
hmja
hmja: klikam ze mi sie podoba i nie dostaje zadnej wiadomosci do skrzynki. Juz pare razy tak mam. To dzialalo przez jakis czas i przestalo.

Wiadomość na pw dostaniesz tylko wtedy, kiedy wybrana przez Ciebie osoba również kliknie na "tak" lub Ty natrafisz na osobę, której j.w. wspominałam się spodobałeś.

Plus: spójrz na mój post kierowany już w tym temacie do Ciebie z dnia 30 maja.
d83dde0f
hmja
hmja
  14 czerwca 2014

Wiadomosc brzmi dokladnie :Fotka przyciąga ludzi. Ktoś widział Twój profil i chce się z Tobą spotkać. Zobacz kto i zdecyduj

czyli zobacz kto - tym sie zasugerowalem. Jest sugestia ze mozna podejrzec.

esquilo
esquilo
  14 czerwca 2014
hmja
hmja: Wiadomosc brzmi dokladnie :Fotka przyciąga ludzi. Ktoś widział Twój profil i chce się z Tobą spotkać. Zobacz kto i zdecyduj czyli zobacz kto - tym sie zasugerowalem. Jest sugestia ze mozna podejrzec.

Mylnie interpretujesz.
To jest zachęta do przejrzenia profili, a klikając masz szansę natrafić na ten, dzięki któremu otrzymałeś tą wiadomość.
Może zbyt sugestywna, ale tak to właśnie "działa".
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 2
test
  15 czerwca 2014

To powiadomienie pojawia się gdy faktycznie ktoś powiedział na nas TAK. Jednak nie to czy taka osoba pokaże się natychmiast jest losowe. Może być równie dobrze 2, 3 lub 10ta w kolejności.

BartekI987
BartekI987
  15 czerwca 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
esquilo
esquilo: esquilo Wczoraj o 21:32 Mylnie interpretujesz. To jest zachęta do przejrzenia profili, a klikając masz szansę natrafić na ten, dzięki któremu otrzymałeś tą wiadomość. Może zbyt sugestywna, ale tak to właśnie "działa".

A mi się wydaje że facet dobrze interpretuje, tylko po prostu oszukujecie użytkowników, żeby sobie więcej kliknięć dzięki temu zapewnić.Ja takiego maila kiedy dostałem po raz pierwszy dokładnie tak samo zrozumiałem. ZOBACZ KTO - tu raczej nie ma miejsca za inną interpretację. Fotka robi sobie z użytkowników żarty, a wytknięcie tego faktu komukolwiek z obsługi jest traktowane właśnie jako "źle interpretujesz"... Żenada
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.