:)
lista tematów
Jak oznaczyć kogoś na zdjęciu ?
Nie dziwie się, zbędne całkiem.
______
Weź Boguś [pociągnij za sznurki] i pogadaj o tych powiadomieniach z miszczę, nie chce żeby wszyscy czytali moje komenty, jeden dobry wieczór przy piwie i mam szlaban na wszystkie dupy, bo czytają.
+Możesz zgłosić też to, że nie widać w powiadomieniach nfo, gdy ktoś doda nas do czarnej listy, to też jest przykre. Prawię płaczę z tego powodu.
Ślicznie się uśmiechasz
Można dopisać jeszcze, że nie widać, gdy ktoś Cię doda lub usunie ze znajomych.
Wiem, że jest panel po prawo w powiadomieniach, ale tam widać tylko oczekujące zaproszenia [uprzedzam fakty i piszę o tym za wczasu] :D
Przydałoby się to fixnąć
Konto usunięte: Weź Boguś [pociągnij za sznurki] i pogadaj o tych powiadomieniach z miszczę, nie chce żeby wszyscy czytali moje komenty, jeden dobry wieczór przy piwie i mam szlaban na wszystkie dupy, bo czytają.
Nie chce mnie się xD Zresztą osobiście mi to nie przeszkadza.
Konto usunięte: +Możesz zgłosić też to, że nie widać w powiadomieniach nfo, gdy ktoś doda nas do czarnej listy, to też jest przykre. Prawię płaczę z tego powodu.
Góra doskonale już wie, że wielu powiadomień nie ma. Ale chyba mają aktualnie ważniejsze rzeczy do roboty, nie wiem, podpytam jutro Martę o to (jak nie zapomnę).