Po wysłaniu sms START FOTKA 36j2744 na 60968 dostaje sms , ze podalem nieaktualna lub nieprawidlowo komede coś ktoś ?
lista tematów
Klub gwiazd nie działa
Konto usunięte: Po wysłaniu sms START FOTKA 36j2744 na 60968 dostaje sms , ze podalem nieaktualna lub nieprawidlowo komede coś ktoś ?
Najlepiej bedzie jesli w tej sprawie skontaktujesz sie administracja serwisu: http://www.fotka.pl/kontakt .
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
UWAGA! Każdy użytkownik po START FOTKA podaje swój unikalny kod, nie przepisujcie proszę kodów podanych przez znajomych. Wszyscy mamy inne kody smsowe, więc proszę zwracać na to uwagę i nie wprowadzać użytkowników w błąd. :)
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
Nie działa już tydzień, a może i więcej.... Pomoc Team zadaje dziwne pytania i nic nie robią do nadal... Wysłałam 5 sms-ów, na szczęście nie zostałam obciążona... Sieć T-Mobile twierdzi, że u nich wszystko ok.
Choco111: Nie działa już tydzień, a może i więcej.... Pomoc Team zadaje dziwne pytania i nic nie robią do nadal... Wysłałam 5 sms-ów, na szczęście nie zostałam obciążona... Sieć T-Mobile twierdzi, że u nich wszystko ok.
Brak płatności = brak Gwiazdy. Odpowiedz proszę na wszystkie wiadomości od nas, gdyż przyczyn takiej sytuacji może być tysiące, do każdego problemu podchodzimy indywidualnie ;)
test: Choco111: Nie działa już tydzień, a może i więcej.... Pomoc Team zadaje dziwne pytania i nic nie robią do nadal... Wysłałam 5 sms-ów, na szczęście nie zostałam obciążona... Sieć T-Mobile twierdzi, że u nich wszystko ok.Brak płatności = brak Gwiazdy. Odpowiedz proszę na wszystkie wiadomości od nas, gdyż przyczyn takiej sytuacji może być tysiące, do każdego problemu podchodzimy indywidualnie ;)
Brak płatności = brak Gwiazdy. Odpowiedz proszę na wszystkie wiadomości od nas, gdyż przyczyn takiej sytuacji może być tysiące, do każdego problemu podchodzimy indywidualnie ;)