Wszystko jestem wstanie zrozumieć ale czy faktycznie po wygaśnięciu "gwiazdy" nie mogę napisać wiadomości ? wygasła mi gwiazda i chce popisać z kobietami a okazuję się ze muszę mieć aktywną usługę.To jakieś jaja ? jeśli tak faktycznie jest to jestem grubo zawiedziony tą zmianą gdyż uważam że jak już ogranicza się pisanie do kogoś wiadomości i trzeba wykupywać usługę to portal co raz gorzej funkcjonuję.Rozumiem że za otrzymywanie wysokich ocen jak i dawanie ich trzeba było mieć pakiet ale uważam że jeśli faktycznie ta zmiana została wprowadzona(takową nagle zauważyłem) to jestem rozczarowany.Dawna "fotka" to było coś a teraz to już jest kompletnie portal gdzie nawet wiadomości nie można nawet wysłać.Powoli mnie ten portal zawodzi i idzie w złym kierunku.
...co jest grane ?
Bo to fotka jest:D
Masz już o tym temat http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1176238,WIADOMOSCI_PRYWATNE nie ma sensu kolejnego wątku o tym zaczynać...
Może niech lepiej już zaczynają nowe wątki, bo może jeśli obsługa zobaczy, że całe forum jest nimi usrane, to postanowią coś w tym temacie zmienić...
Jakbyś kolego nie wiedział to miałem prawo nie wiedzieć czy takowy wątek istnieje ponieważ rzadko zaglądam do forum a dopiero po Waszej magicznej zmianie utworzyłem ten wątek bo jak już wcześniej wspomniałem skąd mogłem wiedzieć jak nie wiedziałem ,bo jakbym wiedział to bym nie tworzył tego samego tematu.
No jak to po co... żeby za jakiś czas znowu to dodać i się chwalić, że "dodaliśmy nową opcję, popatrzcie jak o was dbamy" ;)
Mam kupione gwiazde od ponad roku kupuje regularnie co zwiadomosciami ze tak dochodza ograniczone sa?jak jest jakis wykup prosze o namiary ale i tak to do mnie smieszne
Jesteś zbokiem nie pisz do mnie.