hahahahahah
hahahahahah
  12 maja 2014 (pierwszy post)

Jak w temacie. Wysłałem sms i przyszło że subskrypcja została zakończona a gwiazda ciągle jest, i nie obchodzi mnie to że bedziecie ją specjalnie trzymać do 14 bo wtedy znowu mi pobierze kase z konta. Napisałem do FT, odczytali wiadomość i nawet nie raczyli mi odpisać, musiałem jeszcze kilka razy pisać. W końcu odpisali mi że ONI NIE MOGĄ d83dde02 tak więc czekam na usunięcie gwiazdy przed 14 maja bo to jest okradanie użytkowników. Pozdrawiam.

Kranik
Kranik
  12 maja 2014
hahahahahah
hahahahahah: Wysłałem sms i przyszło że subskrypcja została zakończona

Bo została.
hahahahahah
hahahahahah: czekam na usunięcie gwiazdy

To pozostaje ci czekać do upływu końca gwiazdy ale wysłałeś sms Stop to już po upływie końca gwiazdy nie będzie pobrania kolejnej opłaty .
hahahahahah
hahahahahah
  12 maja 2014
Kranik
Kranik: To pozostaje ci czekać do upływu końca gwiazdy ale wysłałeś sms Stop to już po upływie końca gwiazdy nie będzie pobrania kolejnej opłaty .

na pewno? bo jak mi znowu pobierze kase to usuwam tu konto bo fotka sie powoli stacza...
Beholder
Reputacja: -68 | BluzgometrTM: 30
Beholder
  12 maja 2014

I tak wiemy, że konta nie usuniesz. A jak usuniesz, to zaraz założysz nowe.
Im głośniej ludzie tym "straszą" tym bardziej są przywiązani do portalu. A na tym bazują właściciele.

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

hahahahahah
hahahahahah
  12 maja 2014
Beholder
Beholder: I tak wiemy, że konta nie usuniesz. Im głośniej ludzie tym "straszą" tym bardziej są przywiązani do portalu. A na tym bazują właściciele.

no kurde cicho, chciałem postraszyć. w końcu by stracili najlepszego klienta.
Beholder
Reputacja: -68 | BluzgometrTM: 30
Beholder
  12 maja 2014

Nie wiem kogo, ale raczej nikt się nie zląkł ;]

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

hahahahahah
hahahahahah
  12 maja 2014
Beholder
Beholder: Nie wiem kogo, ale raczej nikt się nie zląkł ;]

moi fani już zaczęli płakać
hahahahahah
hahahahahah
  13 maja 2014

już czaje o ce be

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.