Siema
jak naprawić problem z wklejaniem treści do nowego posta, lub gdy kogoś zacytuje?
problem wygląda następująco - przy próbie wklejenia , dana treść wkleja się na sam początek posta, co nie jest zamierzone, plus cały tekst skleja sie w jedna wielką papke
lista tematów
Dodawanie posta - wklejanie treści
Próbowali to naprawiać, rozmawiałam o tym kiedyś z jednym z FT, chyba zareagował na mój temat w tym dziale. U niego problem występował tylko na IE i podobno to naprawili. Jednak u mnie nic się nie zmieniało, a problem miałam oczywiście i na Chromie, i na Firefoxie. I nie tylko ja, ale i reszta bardziej aktywnych forumowiczów do których wtedy pisałam.
Nie wiem, czy w końcu się tym zajmą na poważnie. Szczególnie teraz, gdy forum ledwo funkcjonuje...
A strasznie to męczące, gdy próbuję wkleić kilka obrazków (MiU here) z internetu, nie wspominając już o fakcie, że muszę te linki "ręcznie" zamieniać na grafiki...
Dokładnie, cały czas jest ten błąd. W zasadzie zaczelo sie to od momentu zmiany image forumów.
Nie ma to jak zmienić coś i popsuć nie naprawiająć, pełen profesjonalizm
Pisanie do FT raczej mija sie z celem, z góry moge strzelac jaka bedzie odpowiedz - aktualizacja przegladarki, wyczyscic smieci z przegladarki.
Konto usunięte: Dokładnie, cały czas jest ten błąd. W zasadzie zaczelo sie to od momentu zmiany image forumów.
Może nie od razu, ale bardzo szybko po zmianie wyglądu, faktycznie :)
Konto usunięte: Nie ma to jak zmienić coś i popsuć nie naprawiająć, pełen profesjonalizm
Pisanie do FT raczej mija sie z celem, z góry moge strzelac jaka bedzie odpowiedz - aktualizacja przegladarki, wyczyscic smieci z przegladarki
Oni już byli zasypywani prośbami i skargami na ten temat, także i przez FP, więc to zapewne bezcelowe działanie. Choć może odpisaliby, że znają problem i poproszą o cierpliwość