Witajcie,
Od dziś możecie znaleźć najciekawsze filmiki udostępnione na Fotce, w jednym miejscu. Wystarczy wejść tutaj. :)
Dodanie filmu jest proste. Pod każdym wideo na YouTube znajduje się zakładka "Udostępnij".
Wybierz ją i kliknij w ikonkę Fotka.pl.
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
lista tematów
Nowe TV strona 2 z 2
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Beholder: No to widzisz. Jedni mają, inni nie. Ja nie mam. W ogóle mi tego nie brakuje, ale skoro jedna osoba nie ma, to nie ma zapewne więcej.
Nie masz za karę
Jakoś nie zamierzam. Przekazałem tylko swoje uwagi, ale w życiu nie skorzystałem z tych ikonek.
Jak chcę coś udostępnić, to po prostu kopiuję link i wklejam gdzie chcę. Tyle w temacie ode mnie.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain