Witajcie,
Od dziś możecie znaleźć najciekawsze filmiki udostępnione na Fotce, w jednym miejscu. Wystarczy wejść tutaj. :)
Dodanie filmu jest proste. Pod każdym wideo na YouTube znajduje się zakładka "Udostępnij".
Wybierz ją i kliknij w ikonkę Fotka.pl.
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
Nowe TV strona 1 z 2
Bez jaj szanowni Państwo - po co to? Obecnie to ten portal coraz bardziej mi przypomina jeden z niszowych portali randkowych - nazwy z wiadomych względów nie podam.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Sugerowanie, że nie ironizowałem xD
No cześć Marta
Co do tej nowości, to znalazłem w sumie 3 takie bzdetki, które można dodaaać.
Przydałoby się dodać tak jak przy komentarzach/ wpisach, że będzie można do 5 minut czy ile tam jest, skasować wpis "w razie literówki itd."?
Oczywka do tego dodać opcję "skomentuj" tak jak na profilach i "zgłoś" w razie flejmu, bluzgów, spamu itp ;3
+ Dlaczemu nie widać oka fp we wpisach tam? Nie widać także nicków Marto
+ można dodać malutki pasek nawigacyjny nad tym okienkiem z opisem, coś w stylu:
>Ostatnio dodane
>Najpopularniejsze + możliwość dawania łapki jak na forum [up-down] i tak by zliczało "łapki po kliknieciu w wideo oczywka"
>Dodane przez znajomych
>Dodaj do ulubionych/ usuń z ulubionych [wyjdzie coś ala katalog ulubionych imo zakładki], ale to już po kliknięciu w wideo, a nie na pasku.
+ Cofam to co wcześniej pisałem, podoba mnie to się bo na profilu w końcu mam odnośnik do YT :D
Tylko przydałyby się te usprawnienia, bo będzie totalny szitstorm tam i tyle
Nie to, że chciałem używać, ale możecie mi wskazać tu ikonę Fotki? :>
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain