FejkiemJestem
FejkiemJestem
  26 August 2011 (pierwszy post)

Tegoroczna edycja Ligi Europejskiej wraz z dwoma polskimi zespołami bijącymi się w fazie grupowej: zdegradowaną z LM Wisłą Kraków oraz awansującą po dramatycznym boju ze Spartakiem Legią Warszawa.

Spotkanie finałowe odbędzie się 9 maja 2012 na Stadionie Narodowym w Bukareszcie.

Wyniki losowania w Monaco oraz podział grup:

Q: Grupa śmierci? Grupa najsłabsza?
Q: Jak oceniacie szanse polskich zespołów? Czy sprawią niespodziankę?
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  20 Oktober 2011
gooooooooooool
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  20 Oktober 2011
pieknie, dwa zwyciestwa polskich druzyn.
AdRianoXX
AdRianoXX
  20 Oktober 2011
mimo że jestem kibicem Ruchu, postawiłem u buka na zwycięstwo Rapidu, to cieszę sie że wygrywa w tych rozgrywkach kolejna Polska drużyna ;))
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  20 Oktober 2011
dla statystyków - w Wiśle grało dzisiaj az 5 Polakow :ziober2:
Renifer
Renifer
  20 Oktober 2011
Mam nadzieje że Ljuboja będzie w pełni sprawny na mecz z Lechem :rotfl:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 Oktober 2011
jak mi wczoraj powiedzieli, że oba polskie kluby wygrały to parsknąłem śmiechem :ziober2:

Gratulacje, walczyć o kolejne punkty !
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 Oktober 2011
Wisła zagrała naprawdę dobre zawody
bombardowali bramkę Fulham aż miło
Nunez lekko przyaktorzył ale był jednym z lepszych na boisku
Iliev :szacun:

Legia także była zespołem lepszym ( jak dla mnie ) , bardzo cenne zwycięstwo
oby za dwa tygodnie powtórzyć to i ..awans :woot:
...Ignorance is bliss...
Rascal1878
Rascal1878
  21 Oktober 2011
Szacun dla Legii na która w ogole nie stawialem przed pierwszym meczem a teraz maja duże szanse na wyjscie z grupy. Oby tylko nie dali pewnej czesci ciała w decydującym momencie. Wisła jest słaba i ten wynik tego nie zmienia.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  24 Oktober 2011
Wyniki ligowe rywali polskich zespołów:

Alborg Boldspilklub - Odense Boldklub 2:1
Fulham FC - Everton FC 1:3
FC Groningen - FC Twente 1:1

SBV Vitesse - PSV Eindhoven 1:1
Ashdod SC - Hapoel Tel-Awiw 2:0
Steaua Bukareszt - Rapid Bukareszt 0:0
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
howieday
howieday
  26 Oktober 2011
RexMundi
RexMundi: Wisła zagrała naprawdę dobre zawody bombardowali bramkę Fulham aż miło Nunez lekko przyaktorzył ale był jednym z lepszych na boisku Iliev :szacun:

Nie zmienia to faktu, że ciężko będzie Wiśle wyjść z tej grupy. Twente wydaje się pewniakiem, Fulham też jeszcze chyba nie złożyło broni, więc ciężkie zadanie przed Wiślakami.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  30 Oktober 2011
Wyniki ligowe rywali polskich zespołów:

Odense BK - FC Kopenhaga 1:3
Wigan Athletic - Fulham FC 0:2

Twente Enschede - PSV Eindhoven 2:2

Hapoel Tel-Awiw - Hapoel Ironi Rishon 6:0
Rapid Bukareszt - Astra Ploiesti 3:2
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 November 2011
Kibice Rapidu nie przyjadą do Warszawy .

Konto usunięte
Konto usunięte: Legia na swojej oficjalnej stronie internetowej zamieściła następujące oświadczenie: "W związku z brakiem kibiców gości na meczu LE Legia Warszawa - Rapid Bukareszt Klub udostępnia do sprzedaży sektory 121, 122, 221, 222 oraz sektory buforowe na trybunie południowej" - czytamy. Klub nie podał powodów braku rumuńskich kibiców, jednak wszystko wskazuje, że może to mieć związek z zajściami do jakich doszło podczas pierwszego spotkania obu zespołów w Bukareszcie, przed dwoma tygodniami. Wtedy to miejscowa ochrona w skandaliczny sposób potraktowała sympatyków "Wojskowych".
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  1 November 2011
pare słów o rankingach, polecam do przeczytania:

http://www.90minut.pl/news/172/news1728563-Legia-i-Wisla-walcza-o-wyzszy-ranking.html
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 November 2011
W Wiśle nie zagrają kontuzjowani Gordan Bunoza, Patryk Małecki, Maor Melikson, Radosław Sobolewski, a także Tomas Jirsak. Ten ostatni na piątkowym treningu doznał kontuzji pachwiny. Ze względu na kartki nie może wystąpić Osman Chavez. Do kadry powrócił Cwetan Genkow, ale na razie nie jest on w pełni formy.
A ja postawiłem, że strzelą bramkę ale teraz to chyba mniej realne z takimi brakami.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 November 2011
W Warszawie mobilizacja na Rapid.

"Wszyscy na Rapid" - to jest teraz hasło obowiązujące w stolicy.

Transparenty tej treści wiszą na stołecznych mostach i wiaduktach. Spotkanie z Rapidem może być kluczowe, jeśli chodzi o awans Legii do kolejnej rundy Ligi Europejskiej. Zawodnicy potrzebują gorącego dopingu.

i zapowiedź wraz z najlepszymi oprawami na Pepsi Arenie:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J29SIY5yiyU
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.