RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 maja 2011 (pierwszy post)

Temat zbiorczy poświęcony zarówno przygotowaniom reprezentacji Polski do finałów Euro 2012
jak i grupowej walce pozostałych reprezentacji walczących o awans do turnieju który odbędzie się na Polskich i Ukraińskich boiskach.

Dodatkowo w tym temacie omawiać można przygotowania do Euro od strony organizacyjnej
Budowy stadionów, zaplecza sportowego itd.

Zapraszam do dyskusji

...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 lutego 2012
Stroje reprezentacji Polski na EURO 2012 zostały bardzo wysoko ocenione przez serwis bleacherreport.com. W rankingu najładniejszych trykotów znalazły się na trzecim miejscu. Wygrały wyjazdowe koszulki Holendrów.

dla przypomnienia nasze, piękne :

Ranking najładniejszych strojów na EURO 2012:

1. Holandia (wyjazdowe)
2. Anglia (wyjazdowe)
3. Polska (domowe)
4. Szwecja (wyjazdowe)
5. Irlandia (wyjazdowe)
6. Francja (wyjazdowe)
7. Rosja (domowe)
8. Portugalia (wyjazdowe)
9. Niemcy (domowe)
10. Włochy (domowe)
11. Dania (domowa)
12. Ukraina (domowa)
13. Hiszpania (domowa)
14. Czechy (domowa)
15. Chorwacja (domowa)
16. Grecja (domowe) - widać gdzie kryzys :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  8 lutego 2012
Capello zrezygnował z prowadzenia reprezentacji Anglii :szok:
WueRZet
WueRZet
  8 lutego 2012
Pewnie przeważył Kraków i mega baza Hutnika :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Capello zrezygnował z prowadzenia reprezentacji Anglii

jego tymczasowym następca to Stuart Pearce, który obecnie jest opiekunem młodzieżowej, olimpijskiej drużyny Wielkiej Brytanii.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  9 lutego 2012
who let the dogs now? :ssh:

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  9 lutego 2012
zapomniałbym.
"trawa" położona, bramki postawione, mecz odwołany :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 lutego 2012

Alucard
Alucard
  9 lutego 2012
Artur Boruc na łamach włoskiej prasy wypowiedział się na temat swoich relacji z selekcjonerem Franciszkiem Smudą. Bramkarz jest otwarty na powrót do reprezentacji Polski, ale wie, że nie ma na co liczyć.

- Jestem otwarty na grę w kadrze, zawszetak było. Nie mam jednak zamiaru zbyt dużo o tym rozmawiać. Każdego dnia ciężko pracuję i jestem otwarty na propozycję, wiem jednak, że selekcjoner mnie nie powoła. To wszystko co mam do powiedzenia na ten temat - stwierdził.

- Fiorentina? Cieszę się, że tam mało goli tracimy, bo to o czymś świadczy. Nadal mamy szansę na grę w Lidze Europejskiej i będziemy oto walczyć do końca -dodał.
NuTiiiiii
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  11 lutego 2012
"Stadion Narodowy jest budowany na EURO, a nie na jakieś puchary" - Adam Szejnfeld, PO

...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 lutego 2012

2tysie Legii a Wisła ostatecznie odpuściła
FejkiemJestem
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 lutego 2012
Jak dziś usłyszałem w radio ile odprawy czy tam nagrody dostał prezes Narodowego za to, że się podał do dymisji od pani Muchy to prawie wjechałem do rowu.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  14 lutego 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak dziś usłyszałem w radio ile odprawy czy tam nagrody dostał prezes Narodowego za to, że się podał do dymisji od pani Muchy to prawie wjechałem do rowu.

Bodajże jakieś 570 tys. zł. Widziałem wczoraj w TV jak Mucha bez zająknięcia podała 2 kwoty. A dlaczego Wisła i Legia miały zagrać o Superpuchar Polski to już nie wiedziała...
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 lutego 2012
Enkido
Enkido: Bodajże jakieś 570 tys. zł. Widziałem wczoraj w TV jak Mucha bez zająknięcia podała 2 kwoty. A dlaczego Wisła i Legia miały zagrać o Superpuchar Polski to już nie wiedziała...

no coś koło tego. Bo wywiązał się z umowy i przeprowadził jakiś turniej.
Odnośnie Muchy to Kołtoń dobrze ją gdzieś na blogu podsumował.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.