RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 May 2011 (pierwszy post)

Temat zbiorczy poświęcony zarówno przygotowaniom reprezentacji Polski do finałów Euro 2012
jak i grupowej walce pozostałych reprezentacji walczących o awans do turnieju który odbędzie się na Polskich i Ukraińskich boiskach.

Dodatkowo w tym temacie omawiać można przygotowania do Euro od strony organizacyjnej
Budowy stadionów, zaplecza sportowego itd.

Zapraszam do dyskusji

...Ignorance is bliss...
Renifer
Renifer
  15 November 2011
Podział na koszyki

Koszyk 1: Ukraina, Polska, Hiszpania, Holandia
Koszyk 2: Niemcy, Włochy, Anglia, Rosja
Koszyk 3: Chorwacja, Grecja, Portugalia, Szwecja
Koszyk 4: Dania, Francja, Czechy, Irlandia

Liczę na grupe C:
Hiszpania, Niemcy, Portugalia, Francja :))))))
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  15 November 2011
oczyma wyobraźni widze grupe: PZPN - Niemcy - Portugalia - Francja

1. Niemcy 9pkt bramki 7-2
2. Portugalia 4pkt bramki 5-2
3. Francja 4pkt bramki 4-2
4. Repr. PZPN 0pkt bramki 0-10
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  15 November 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Renifer
Renifer:

Hmm, czemu ja mam, że Portugalia jest w 4 koszyku, a Dania w 3, a wy odwrotnie? :woot:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  16 November 2011
Enkido
Enkido: Hmm, czemu ja mam, że Portugalia jest w 4 koszyku, a Dania w 3, a wy odwrotnie?

http://www.90minut.pl/news/174/news1741530-Ostateczny-podzial-na-koszyki-Euro-2012.html sugerowałem sie tym
Renifer
Renifer
  16 November 2011
A co do meczu Polaczków.
Spiker nie zagłuszał okrzyków o braku Orła.
Mecz z gatunku nudnych.
Na plus Dzsudzsák, Varga i Juhász. Zawsze sobie ceniłem te trójkę ;)
W Polsce Mierzej chyba najlepszy ;)
Fajna oprawa Węgierskich kibiców (klasyczny napis w języku polskim " Polak Węgier dwa bratanki...")
Enkido
  16 November 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.90minut.pl/news/174/news1741530-Ostateczny-podzial-na-koszyki-Euro-2012.html sugerowałem sie tym

Ano tak, punkty za baraże pozwoliły Portugalii wyprzedzić Danię i Szwecję. Sorry, mój błąd.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido
  16 November 2011
Grupa marzeń na EURO dla Polski:

Polska
Rosja
Grecja
Czechy

Grupa "śmierci":

Polska
Niemcy
Portugalia
Dania
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  16 November 2011
Renifer
Renifer: Podział na koszyki Koszyk 1: Ukraina, Polska, Hiszpania, Holandia Koszyk 2: Niemcy, Włochy, Anglia, Rosja Koszyk 3: Chorwacja, Grecja, Portugalia, Szwecja Koszyk 4: Dania, Francja, Czechy, Irlandia Liczę na grupe C: Hiszpania, Niemcy, Portugalia, Francja :))))))

Najlatwiejsza , mega fuks trafic do takiej :
Polska, Rosja, Grecja, Czechy

Nie do przejscia
Polska, Niemcy, Portugalia, Francja.

W ogole licze jednak na taka grupe : Hiszpania, Niemcy, Portugalia, Francja lub Holandia, Anglia, Szwecja, Francja.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  16 November 2011
A znajac zycie, Hiszpanie trafia do grupy z Rosją, Grecją i Irlandią :ziew:
RexMundi
RexMundi
  16 November 2011
Losowanie Grup Euro 2012 jutro u mnie na Fotka.tv
godz. 13.00
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  16 November 2011
Obejrzałem sobie Portugalia - BiH
Niestety Bośniacy nie mieli nić do powiedzenia w tym spotkaniu , zawiódł Dżeko , zawalił Lulić dostając czerwoną za dyskusję , 2 bramka Bośniaków ze spalonego , 5 bramka dla Portugalii była oczywista jeszcze przed wykonaniem tego wolnego ( równie dobrze bramkarz mógł stanąć za słupkiem ) ładna bramka Naniego i jednak w tym dwumeczu zasłużony awans Portugalii
...Ignorance is bliss...
kzyhu
kzyhu
  16 November 2011
RexMundi
RexMundi: Losowanie Grup Euro 2012 jutro u mnie na fotka.tv godz. 13.00

i jak wyniki ? :ziober2:

joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  16 November 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: RexMundi:Losowanie Grup Euro 2012 jutro u mnie na fotka.tv godz. 13.00 i jak wyniki ?

napisał to już dzisiaj więc jutro będzie wiadomo :P
Alucard
Alucard
  16 November 2011
Renifer
Renifer: Liczę na grupe C: Hiszpania, Niemcy, Portugalia, Francja :))))))

Ja to samo :D
Alucard
Alucard
  17 November 2011
Zawodnik Bordeaux Grzegorz Krychowiak zostanie wypożyczony do Nantes - poinformował syn właściciela grających w Ligue 2 "Kanarków" Franck Kita.

- Jeszcze nie podpisaliśmy umowy, ale uzgodniliśmy już warunki wypożyczenia do końca tego sezonu - poinformował Kita.

21-letni defensywny pomocnik trafił do Bordeaux w 2006 roku z Arki Gdynia. Poprzedni sezon spędził na wypożyczeniu w Reims. W obecnych rozgrywkach Krychowiak wystąpił w 2 meczach Ligue 1, więc mógł mieć nadzieję na częstsze występy. Zdecyduje się jednak chyba na większą pewność regularnej gry i w barwach Nantes będzie mógł zadebiutować już w niedzielę, w spotkaniu Pucharu Francji z Bouscat. Wypożyczenie 2-krotnego reprezentanta Polski nie zawiera opcji pierwokupu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.