RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 maja 2011 (pierwszy post)

Temat zbiorczy poświęcony zarówno przygotowaniom reprezentacji Polski do finałów Euro 2012
jak i grupowej walce pozostałych reprezentacji walczących o awans do turnieju który odbędzie się na Polskich i Ukraińskich boiskach.

Dodatkowo w tym temacie omawiać można przygotowania do Euro od strony organizacyjnej
Budowy stadionów, zaplecza sportowego itd.

Zapraszam do dyskusji

...Ignorance is bliss...
kzyhu
kzyhu
  28 maja 2012
Enkido
Enkido: No nie wyobrażam sobie, żebyś w wieku 11-12 lat dogadał się z anglojęzyczną osobą

akurat angielskiego zacząłem się później uczyć i po 1,5 roku nauki dogadałem się z anglojęzyczną osobą , nie był to perfekcyjny angielski ale dogadać się dogadało bez jakiegoś stękania
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  28 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zostańcie w domu oglądając mistrzostwa w telewizji. Nie próbujcie nawet ryzykować, ponieważ możecie zakończyć waszą podróż w trumnie.

tym murzynom to juz całkiem odbija.
Chudy
Chudy
  28 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tym murzynom to juz całkiem odbija.

no murzyn to daleko nie zajdzie chodząc po ulicy w czasie euro :rotfl:
RexMundi
RexMundi
  28 maja 2012
okej bo temat w miarę żywy

możecie pisać w temacie o Fantasy Liga Euro ??
bo chyba coś się popsuło
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  28 maja 2012
jak widać ja mogę ;D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  28 maja 2012
RexMundi
RexMundi: możecie pisać w temacie o Fantasy Liga Euro ?? bo chyba coś się popsuło

ja też nie mogę ;/
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 maja 2012
pewnie znowu jakieś dodatki do Mozilli
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
RexMundi
  28 maja 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ja też nie mogę ;/

zgłosilem technikom :ninja:
zobaczymy
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 maja 2012
RexMundi
RexMundi: zgłosilem technikom zobaczymy

na stówę coś tu zrobili, widzę po tych niebieskich okienkach jak kiedyś
RexMundi
RexMundi
  28 maja 2012
sprawdź teraz NuTiiii
jak nie pomoże musisz zmienić przynależność klubową z Barcelony na Real
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 maja 2012
RexMundi
RexMundi: sprawdź teraz NuTiiii jak nie pomoże musisz zmienić przynależność klubową z Barcelony na Real

działa
wolałbym się prędzej wycofać z rozgrywek :ziober2:
WueRZet
WueRZet
  28 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tym murzynom to juz całkiem odbija.

Szczerze ?

To mam nadzieję, że przyjedzie on do Polski i niech mu solidnie wpedolą :tak:
TottenhamHot
TottenhamHot
  28 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kadra Niemiec na Euro-2012: bramkarze: Manuel Neuer (Bayern Monachium), Tim Wiese (Werder Brema), Ron-Robert Zieler (Hannover 96) obrońcy: Holger Badstuber, Jerome Boateng, Philipp Lahm (wszyscy Bayern Monachium), Benedikt Hoewedes (Schalke 04 Gelsenkirchen), Mats Hummels, Marcel Schmelzer (obaj Borussia Dortmund), Per Mertesacker (Arsenal Londyn) pomocnicy: Lars Bender, Andre Schuerrle (obaj Bayer Leverkusen), Mario Goetze, Ilkay Guendogan (obaj Borussia Dortmund), Marco Reus (Borussia Moenchengladbach), Sami Khedira, Mesut Oezil (obaj Real Madryt), Toni Kroos, Thomas Mueller, Bastian Schweinsteiger (Bayern Monachium), Lukas Podolski (FC Koeln) napastnicy: Mario Gomez (Bayern Monachium), Miroslav Klose (Lazio Rzym).

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  28 maja 2012
Chudy
Chudy: no murzyn to daleko nie zajdzie chodząc po ulicy w czasie euro
Konto usunięte
Konto usunięte: To mam nadzieję, że przyjedzie on do Polski i niech mu solidnie wpedolą

najgorsze ze oni wszyscy mają wąty do mojego Krakowa a chyba nigdy nie słyszeli jak na weekendy przyjezdzaja do nas watahy pijanych Angoli, rzucaja w Polakow butelkami i połowa z nich potem lasuje w komisariatach :crylol: wiec w tym jednym maja racje, krakowianie maja o Angolach zdanie o wiele gorsze gorsze niz o murzynach i gejach razem wzietych... Zreszta z moich obserwacji wynika ze wiekszosc turystow bywa naprawde kulturalna (najmilsi sa Japonczycy) a jak przyjezdzaja Angole to widac, słychac i czuc ich z kilometra :and:
TottenhamHot
TottenhamHot
  28 maja 2012
po 1 polowie
Ukraina 3:0 Estonia
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.