RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 березня 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
LuznyGosc
LuznyGosc
  25 травня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie mówię, że było źle. Tylko Real miał wszelkie prawo odmówić, to jest ich stadion. Tak samo jak Barca miałaby prawo odmówić i pewnie by to zrobiła gdyby grał w finale Real z Bilbao np

Ale ja nie mówię, że Real jest zły, bo odmówił. Odmówili i tyle. Mają prawo. Dla mnie to bez różnicy. Zawodnicy mają grać, kibice kibicować, a nie wybierać stadiony.
Gutek909
Gutek909
  25 травня 2012
tak tak, federacja ;d pewnie news ze strony Barcy lub cytat z forum tak ?

jeśli byłaby w tym odrobina prawdy to nie zmienia faktu, że Real miał wielkie prawo odmówić.
LuznyGosc
LuznyGosc
  25 травня 2012
Enkido
Enkido: I tak Barca kolejny sezon lepsza pd Realu ;)

No ale Real pokazał pazur w tym sezonie. :)
Gutek909
Gutek909
  25 травня 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ale ja nie mówię, że Real jest zły, bo odmówił. Odmówili i tyle. Mają prawo. Dla mnie to bez różnicy. Zawodnicy mają grać, kibice kibicować, a nie wybierać stadiony.

no dokładnie, ale zdarza się dużo takich ludzi jak Enkido, którzy mają za to pretensje i doszukują się nie wiem czego..
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  25 травня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak tak, federacja ;d pewnie news ze strony Barcy lub cytat z forum tak ?

Napisałem skąd zacytowałem, więc nie wiem w czym problem :woot:

LuznyGosc
LuznyGosc: No ale Real pokazał pazur w tym sezonie. :)

Ano, ale w przyszłym wszystko wróci do normy :) A po dzisiejszym meczu będziemy się cieszyć z 4 w tym sezonie trofeum Barcy :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  25 травня 2012
Enkido
Enkido: Ano, ale w przyszłym wszystko wróci do normy :)

chciałbyś ;d
a wgl skąd chłopie możesz wiedzieć takie rzeczy ;) jak mnie denerwuje takie gadanie to jest szok
LuznyGosc
LuznyGosc
  25 травня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no dokładnie, ale zdarza się dużo takich ludzi jak Enkido, którzy mają za to pretensje i doszukują się nie wiem czego..

Hyh. :ziober2: Oj Panowie, Panowie.

Enkido
Enkido: Ano, ale w przyszłym wszystko wróci do normy :) A po dzisiejszym meczu będziemy się cieszyć z 4 w tym sezonie trofeum Barcy :)

Zobaczymy, co nam przyniesie nowy sezon. Dobrze byłoby ściągnąć Bale'a albo Eto'o z powrotem.
Enkido
  25 травня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałbyś ;d a wgl skąd chłopie możesz wiedzieć takie rzeczy ;) jak mnie denerwuje takie gadanie to jest szok

To się nazywa wiara kibica w klub ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: no dokładnie, ale zdarza się dużo takich ludzi jak Enkido, którzy mają za to pretensje i doszukują się nie wiem czego..

Lol, napisałem tylko dlaczego Real się oficjalnie nie zgodził na finał na SB, a tu od razu, że mam pretensje, no ludzie :o
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
RexMundi
  25 травня 2012
tam z głupimi sporami

dziwne jest to że jak na Mistrza Świata i Europy Hiszpanie nie dorobili się jakiegos stadionu Narodowego
...Ignorance is bliss...
Enkido
  25 травня 2012
RexMundi
RexMundi: dziwne jest to że jak na Mistrza Świata i Europy Hiszpanie nie dorobili się jakiegos stadionu Narodowego

Raczej nie dziwne biorąc pod uwagę, że w Hiszpanii większe jest przywiązanie do regionu niż kraju. Ichniejszy narodowy jest w rozbudowie tak nawiasem mówiąc.
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  25 травня 2012
Za tę odmowę powinni ukarać Real degradacją.
Gutek909
Gutek909
  25 травня 2012
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Za tę odmowę powinni ukarać Real degradacją.

:mrgreen:

a Bayern za frajerskie przegrane w finałach czym ? :rotfl:

oczywiście beke kręcę xd
RexMundi
RexMundi
  25 травня 2012
Enkido
Enkido: Raczej nie dziwne biorąc pod uwagę, że w Hiszpanii większe jest przywiązanie do regionu niż kraju. Ichniejszy narodowy jest w rozbudowie tak nawiasem mówiąc.

w sumie też prawda :d
to zrobić dwa narodowe :d
...Ignorance is bliss...
Enkido
  25 травня 2012
RexMundi
RexMundi: to zrobić dwa narodowe :d

Najlepiej od razu 17, bo tyle tam jest regionów (autonomii) :D
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  25 травня 2012
Prezydent FIFA Sepp Blatter nazwał konkursy rzutów karnych po nierozstrzygniętych meczach "tragedią" i chciałby zmiany w przepisach.

- Futbol staje się tragedią, kiedy o zwycięstwie decydują karne. Wtedy ta gra traci swoją najważniejszą istotę, czyli zespołowość - powiedział podczas trwającego kongresu FIFA szef światowej federacji.

Za opracowanie projektu ewentualnych zmian w przepisach odpowiadać będzie gremium o nazwie Football Task Force 2014. Na jego czele stoi Franz Beckenbauer.

Co ciekawe, Sepp Blatter kilka lat temu twierdził, że wszystkie mecze fazy grupowej MŚ, które skończą się rezultatami remisowymi, powinny być kończone konkursem rzutów karnych.

W tym roku jedenastki decydowały o zwycięstwie m.in. w Pucharze Narodów Afryki i Lidze Mistrzów.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.