RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 March 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
TottenhamHot
TottenhamHot
  8 May 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Manchester City wie, że może mieć problemy z wykupieniem z Lille Edena Hazarda. Roberto Mancini w swoim zespole widziałby w to miejsce Younesa Belhandę z Montpellier. Napastnik Valencii, Roberto Soldado, powiedział, że jest gotowy na przejście do Paris St-Germain. - Bardzo się cieszę, że taki klub jak Paris St-Germain mnie chce - powiedział Soldado. Transfer Hiszpana, który wyceniany jest na 30 milionów euro, staje się coraz bardziej prawdopodobny. - Jeśli PSG zechce mnie sprowadzić i dojdzie do porozumienia z władzami Valencii, wtedy o tym porozmawiamy - powiedział Soldado. - Oczywiście cieszy mnie to, że znalazłem się na celowniku takiego klubu. Didier Drogba chce negocjować warunki przedłużenia kontraktu z Chelsea. Klub jednak stawia ostre warunki: albo bierzesz to co ci dajemy, albo odchodzisz Didier Drogba ma poważną ofertę z Chin. Klub Shanghai Shenhua oferuje mu 200 tysięcy funtów tygodniowo i kontrakt do 2014 roku. Co wybierze Didier Drogba, zostanie w Londynie czy wyjedzie do Chin? Poczekamy zobaczymy.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kuszczak niech wroci do Slaska jak odejdzie Kelemen

niestety nie stac Slaska
TottenhamHot
TottenhamHot
  8 May 2012
odrodzenie Liverpoolu ? 3:0 po 45minutach z Chelsea .

cieszy powrot Deportivo La Coruna do primera division
RexMundi
RexMundi
  8 May 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: odrodzenie Liverpoolu ? 3:0 po 45minutach z Chelsea .

Chelsea gra piknikowo
...Ignorance is bliss...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 May 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: cieszy powrot Deportivo La Coruna do primera division

Jeszcze 6 kolejek do końca, a nad 3 zespołem mają 7 pkt przewagi, więc nie jest to wcale takie oczywiste :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  8 May 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: cieszy powrot Deportivo La Coruna do primera division

To jeszcze AS Monaco niech wróci do ligi francuskiej :mrgreen:
LeonGrande
LeonGrande
  8 May 2012
Rex, kontynuacja ? :ziober2:
RexMundi
RexMundi
  8 May 2012
LeonGrande
LeonGrande: Rex, kontynuacja ?

możemy
gdzie ?
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
LeonGrande
  8 May 2012
RexMundi
RexMundi: LeonGrande:Rex, kontynuacja ? możemy gdzie ?

Ale chwila daj mnie 10 min.
RexMundi
RexMundi
  8 May 2012
LeonGrande
LeonGrande: Ale chwila daj mnie 10 min.

czekam w Rio
.. ale nie wiem czy nie bede gadał przez tel - więc jak co to poczekasz
...Ignorance is bliss...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 May 2012
LeonGrande
LeonGrande: To jeszcze AS Monaco niech wróci do ligi francuskiej

Nie w tym sezonie, za rok może. Za to Bastia wraca, prawdopodobnie Reims też awansuje i pewnie Troyes lub Clermont Foot
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  9 May 2012
Wydawało się, że hiszpańskie media prędzej czy później będą musiały poruszyć kwestię korupcyjnej przeszłości Łukasza Piszczka, który był zamieszany w ustawienie wyniku meczu Zagłębia Lubin z Cracovią. Zainteresowanie Realu Madryt nie jest jednak aż tak wielkie, a negocjacje praktycznie nie ruszyły z miejsca, więc na razie nikt nie zajmował się przeszłością i różnymi dokonaniami Łukasza. Ale od czego są Polacy? W połączeniu z portalem dziennika Sport są wszystkim. Dzisiaj na stronie gazety pojawił się artykuł o korupcyjnej przeszłości Piszczka. Nie sposób pominąć jednego szczegółu przed przetłumaczeniem newsa. Został on napisany przez Joannę Wiśniowską, która jest członkinią jednego z oficjalnych fanklubów Barcelony w Polsce.

co za głupia pi:cenzura:zda
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  9 May 2012
E tam, przypadek. :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  9 May 2012
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: E tam, przypadek.

taaa przypadek ;d ale to mentalność taka kibiców Barcy.
no co za głupia suka
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 May 2012
co to za beka z tym Piszczkiem :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  9 May 2012
Prezes Borussii Dortmund Hans-Joachim Watzke oświadczył w środę, że ani Łukasz Piszczek, ani Robert Lewandowski nie są do sprzedania. "Nie puścimy ich za żadne pieniądze" - zadeklarował szef piłkarskiego mistrza Niemiec.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.