RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Marzo 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
Kombatant
Kombatant
  28 Abril 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wigan rozniosło Newcastle 4:0 Moses 2 bramki a w fantasy na ławie mi się znalazł, mam nadzieję że Evans nie zagra to mi wskoczy z 13pkt

Katastrofa Newcastle w 1 polowie.... coz dobra seria sie skonczyla, nadal wierze ze maja szanse zagrac w el. LM
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  28 Abril 2012
Enkido
Enkido: Kenneth Omeruo z ADO Den Haag skompletował dość specyficznego hattryka w 7 min. W 15 min. meczu z Venlo otrzymał żółtą kartkę, w 19 min. zfobył bramkę, a 3 min. później zdobył kolejną, tyle, że... samobójczą

A w 69 min. otrzymał czerwoną kartkę, a jego zespół ostatecznie uległ 1:2.

---------------------------------------------------------------------------------------

Olympique Lyon zdobył zdobył Puchar Francji. W finale na Stade de France pokonał trzecioligowy US Quevilly 1:0 po bramce Lopeza.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Abril 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Moses 2 bramki a w fantasy na ławie mi się znalazł, mam nadzieję że Evans nie zagra to mi wskoczy z 13pkt

chyba nie powinno :woot:
minimum musi być 3 obrońców :woot:
...Ignorance is bliss...
Renifer
Renifer
  29 Abril 2012
Ładny gest Simplicio, po strzeleniu bramki ochroniarze wpuścili go na trybuny gdzie przebiegł parę rzędów i wyściskał drużynę.
Szkoda że Roma znów pokazuje dwa oblicza w każdej połowie...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 Abril 2012
RexMundi
RexMundi: chyba nie powinno minimum musi być 3 obrońców

wiem mam 3, 2 już grało a został jeszcze Evans który raz gra a raz nie

=
Do okienka transferowego jeszcze trochę a już Chelsea oficjalnie podaje, że w ich szeregi wstępuje Marko Marin z Werderu Brema. Nie mówi się o pieniądzach, ale niby 8mln funtów i dodatkowo Werder otrzymał zgodę na roczne wypożyczenie Romelu Lukaku.

==

Lyon sięgnął po 5 puchar Francji. W finale pokonali III ligowca z Quevilly po bramce Lisandro.

===

W Grecji po puchar sięgnął Olimpiakos, który po dogrywce pokonał Atromitos 2:1
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Enkido
  29 Abril 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii:

Byłem szybszy, słabo się starasz :ziober2:
Enkido
Enkido: Olympiakos Pireus wygrał po dogrywce 2:1 z Atromitosem Ateny i tym samym zatriumfował w Pucharze Grecji. Zwycięskiego gola zdobył Fuster.

Enkido
Enkido: Olympique Lyon zdobył zdobył Puchar Francji. W finale na Stade de France pokonał trzecioligowy US Quevilly 1:0 po bramce Lopeza.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Abril 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Katastrofa Newcastle w 1 polowie.... coz dobra seria sie skonczyla, nadal wierze ze maja szanse zagrac w el. LM

decydujący mecz przed nimi na Stamford z Chelsea

Enkido
Enkido: Byłem szybszy, słabo się starasz

Na podpuchę to było ;)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
TottenhamH
TottenhamH
  29 Abril 2012
dobra bramka z polowy suareza
http://www.youtube.com/watch?v=Vx68RsabYTk
Chudy
Chudy
  29 Abril 2012
Real - Sevilla 3-0 na spokojnie
Gutek909
Gutek909
  29 Abril 2012
Real Madrid - Sevilla 3-0

" Campeones, Campeones " :nutki:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Abril 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra bramka z polowy suareza

no nieźle, ale obrońca Norwich straszna obcinka
piłka lecąca na napastnika 30 metrów, spokojnie mógł ją wybić
Enkido
  29 Abril 2012
3 polskich bramkarzy w 1 meczu zagranicznej ligi? Brzmi jak science-fiction? A jednak dziś takie coś miało miejsce. W zakończonym meczu Rody Kerkrade z PSV Eindhoven cały mecz w barwach gości zagrał Przemysław Tytoń, do 81 min. w bramce gospodarzy bronił Paweł Kieszek, po czym otrzymał czerwoną kartkę, a zastąpił go... Mateusz Prus. Mecz zakończył się wynikiem 1:3. Dodam, że cały mecz na ławce Rody spędził inny Polak, Mikołaj Lebedyński.
Enkido
  29 Abril 2012
Enkido
Enkido: do 81 min. w bramce gospodarzy bronił Paweł Kieszek, po czym otrzymał czerwoną kartkę, a zastąpił go... Mateusz Prus

Zapomniałem dodać, że Prus zaraz po wejściu obronił rzut karny ;)
Gutek909
Gutek909
  29 Abril 2012
Torres jak się rozstrzelał :mrgreen:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Abril 2012
no jaka jazda, pachnie dwu-cyfrówką :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.