Reputacja: -10 |
BluzgometrTM: 10
ogarniamtemat
28 lutego 2012
Nie rozumiem czemu mówią Ronaldo ... Był JEDEN genialny Luiz Nazario de Lima - RONALDO, a to jest Cristiano Ronaldo. Nic do niego nie mam bo to genialny piłkarz ale jako, że nie lubię realu to jakoś się tak nie jaram. Tym bardziej, że piłka to sport zespołowy i jeden zawodnik nie robi aż takiej różnicy jak np w koszykówce. Nie mniej jednak klasa sama w sobie.
?
Gutek909
28 lutego 2012
ogarniamtemat: Nie rozumiem czemu mówią Ronaldo ...
po nazwisku.
a to, że Ronaldo był jedyny i w swoim rodzaju, to nie trzeba przypominać, akurat był moim idolem ;)
Renifer
28 lutego 2012
Ronaldo to imię i Luis Nazario de Lima na nie ma nie monopolu :)
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
28 lutego 2012
Konto usunięte: hahaha co za fail z mojej strony ;d
wnoszę o edycję posta :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
28 lutego 2012
Konto usunięte: ile już czasu o tym mówimy ..
przydałaby się co nie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Renifer
28 lutego 2012
Uwaga Uwaga :)
Zna może ktoś wynik Chorwacja u-19 vs Niemcy u-19 bo na Allaha nie mogę znaleźć .
Po proszę w formie linku ;)
Z góry dzięki ;)
NuTiiiiii
28 lutego 2012
Renifer: Zna może ktoś wynik Chorwacja u-19 vs Niemcy u-19 bo na Allaha nie mogę znaleźć .
spotkanie przełożone
Renifer
28 lutego 2012
NuTiiiiii: spotkanie przełożone
Zawsze tak robią jak nie moga lenie z livesports znaleźć wyniku
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
28 lutego 2012
Renifer: Zawsze tak robią jak nie moga lenie z livesports znaleźć wyniku
2 min i znalazłem :p
Konto usunięte: Zaplanowane na wtorek spotkanie z Chorwacją w Kostrenie musiało zostać odwołane.
Powodem jest trwający strajk pracowników kontroli ruchu lotniczego na lotnisku we Frankfurcie.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.