RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 березня 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  3 лютого 2012
Diego Alves bramkarz Valencii w ciągu swojej gry dla Nietoperzy obronił 13 z 19 rzutów karnych jakie przyszło mu bronić. Nie usprawiedliwia to i tak Leo, że tak słabo strzelił ;p
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  3 лютого 2012
Lech Poznań - Fc Timisoara 5-0 ( 0-0 ) Rudniev x 2 , Stilic, Arboleda, Ślusarski.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 лютого 2012
Górnik Zabrze - Sturm 0:0
Rudar - GKS Bełchatów 1:1
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
SmokeStorySSG
SmokeStorySSG
  3 лютого 2012
Mecz Vaslui ewidennie z góry ustawiony na remis... Brak słów nigdy więcej grania sparingów...
Jeśli napastnik Rumuńskiego zespołu wyręcza chorwackiego bramkarza w obronie strzałów to niestety,ale z góry jestem skazany na porażkę.. ;/
SmokeStorySSG
SmokeStorySSG
  3 лютого 2012
Bardziej ustawionego remisu o jeszcze nie widziałem jak 21 la żyję bz komentarza.... ;/
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 лютого 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli napastnik Rumuńskiego zespołu wyręcza chorwackiego bramkarza w obronie strzałów to niestety,ale z góry jestem skazany na porażkę.. ;/

Sparingów, meczy towarzyskich się nie obstawia. Raz bez presji grają, zmieniają po 7-10 zawodników. No chyba, że obstawisz X :)
Gutek909
Gutek909
  4 лютого 2012

:rotfl:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  4 лютого 2012
heh, znowu sedzia pomógł Realowi
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  4 лютого 2012
a "buskiets" coś wygląda jak na otwarte złamanie :ninja:
nie przyglądałem sie bo to nie na moje nerwy
potem strach samemu grac :lol:
...Ignorance is bliss...
KorasPL
KorasPL
  5 лютого 2012
Jaki ten Pepe z Realu jest zalosny naprawde nie moge tego czlowieka.
Ewidentna "11" nalezala sie Getafe.Pepe zatrzymal pilke reka w polu karnym lecz po chwili zaczal symulowac ze niby dostal pilka w brzuch badz krocze sam juz nie wiedzial co ma robic i polozyl sie plackiem w polu karnym.Najwiekszy down co biego po boiskach PD.Sedzia oczywiscie niezareagowal.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 лютого 2012
Nie oglądałem bo opijałem wczoraj, ale dochodziły mnie od kumpli esy że Sergio nieźle oberwał. Niedługo Barca będzie zdziesiątkowana.
Gutek909
Gutek909
  5 лютого 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: heh, znowu sedzia pomógł Realowi

oj akurat kibice Barcelony o tym nie powinni mówić :)
Sędziowie pomagali Barcelonie o wiele częściej i w ważniejszych meczach ;) więc nie wiem po co te komentarze.
Wszyscy oglądający ligę hiszpańską wiedzą jaki jest tam słaby poziom sędziowania. No chyba, że ogląda się tylko mecze Barcelony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  5 лютого 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W szerokiej kadrze Udinese Calcio na niedzielnego spotkanie z Fiorentiną znalazł się polski napastnik Piotr Zieliński. Trener drużyny z Udine Francesco Guidolin zdecydował się włączenie do 24-osobowej kadry 17-letniego piłkarza, którzy ostatnio występował w zespole Primavery.

Wierze w to ze w Udinese ten chłopak bedzie sie prawidlowo rozwijac az w koncu wbije do 1 skladu, akurat znalazl sie w zespole ktory slynie ze sprowadzania za grosze mlodych pilkarzy a pozniej szlifuja ich talenty i sprzedaja za miliony.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  5 лютого 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oj akurat kibice Barcelony o tym nie powinni mówić :) Sędziowie pomagali Barcelonie o wiele częściej i w ważniejszych meczach ;) więc nie wiem po co te komentarze. Wszyscy oglądający ligę hiszpańską wiedzą jaki jest tam słaby poziom sędziowania. No chyba, że ogląda się tylko mecze Barcelony.

powinni, bo pomoc arbitra była znacząca :mrgreen: takim sposobem to real bedzie meic majstra w tym roku.
Gutek909
Gutek909
  5 лютого 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powinni, bo pomoc arbitra była znacząca

no tak jak w wielu meczach barcy...

Konto usunięte
Konto usunięte: takim sposobem to real bedzie meic majstra w tym roku.

nie, Real bd mieć majstra w tym roku, bo nie piaszczy ze słabszymi drużynami tak jak barcelona :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.