RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 marca 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no jak masz ochotę to załóż przecie Ci nie bronie :P

a nie trzeba :P
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Renifer
Renifer
  9 grudnia 2011
Ciekawe newsy powiązane z naszą rodzimą kopaną :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Były pomocnik Polonii Warszawa Marcelo Sarvas podpisał dwuletni kontrakt z Los Angeles Galaxy.

Konto usunięte
Konto usunięte: - Milanu nie stać na Paulinho. Jednak coraz bliżej jego pozyskania jest Roma - powiedział Bernardo, agent byłego zawodnika ŁKS-u.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 grudnia 2011
Tomasz Kuszczak wystąpił w meczu Man U i Sunderlandu. Czerwone Diabły przegrały 3:6 grając rezerwami.

Nie wiem po co on tam siedzi. Nawet jak nie gra De Gea to Ferguson stawia na Andersa Lindegaarda.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  10 grudnia 2011
ja jestem jakoś dziwnie spokojny przed dzisiejszym meczem ;p
Gutek909
Gutek909
  10 grudnia 2011
a jednak nie, już zdenerwowanie się pojawiło. kur:cenzura:wa, a jeszcze tyle godzin ;/
TottenhamHotspur
TottenhamHotspur
  10 grudnia 2011
czyli bedzie napinka ?

ps. i tak bedzie remis 0:0
Gutek909
Gutek909
  10 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ps. i tak bedzie remis 0:0

jestem pewien, że taki wynik w tym spotkaniu nie padnie.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  10 grudnia 2011
Konto usunięte

3:2

dla Realu :ninja:
ogarniamtemat
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
ogarniamtemat
  10 grudnia 2011
Southampton - Blackpool : Drugi gol dla Blackpool w prezencie od bramkarza w znanym stylu :D
?
VannillaSky
VannillaSky
  10 grudnia 2011
Konto usunięte

Jak dla mnie dziś mecz wydaję dobry pod Over 2,5

Tak jak wspominał Leon też 3-2 mi chodzi po głowie :jezyk2:
TottenhamHotspur
TottenhamHotspur
  10 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To tylko potwierdza, jak wielkie emocje wywołują starcia Realu Madryt z FC Barceloną. W Angoli doszło do tragedii - syn zastrzelił własnego ojca po kłótni o wynik sobotniego Gran Derbi. Wszystko wydarzyło się niedaleko stolicy kraju, Luandy. 17-latek z Angoli pokłócił się z ojcem o wynik czekającego nas starcia na Santiago Bernabeu w Madrycie. Obaj mieli inne zdanie na temat tego, kto zwycięży i efekcie sprzeczki nastolatek wyciągnął broń i dwukrotnie strzelił w kierunku ofiary. 48-latek zmarł na miejscu - jedna z kul trafiła ponoć w pachwinę. Jego syn uciekł wraz z bronią i jak dotąd nie został ujęty. Spotkanie Real Madryt - FC Barcelona rozpocznie się w sobotę o godz. 22:00.

masakra co Ci ludzie maja we lbach
kuba92762
kuba92762
  10 grudnia 2011
Ma ktoś jakiś bezpośredni link do Gran Derbi, ale żeby nie było z jakiegoś Sopcasta czy tych podobnych?
Renifer
Renifer
  10 grudnia 2011

Młoda Barca zapowiedzą dzisiejszego El Clásico ;>
TottenhamHotspur
TottenhamHotspur
  10 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ma ktoś jakiś bezpośredni link do Gran Derbi, ale żeby nie było z jakiegoś Sopcasta czy tych podobnych?

na betclicu widze ze bedzie transmisja
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ma ktoś jakiś bezpośredni link do Gran Derbi, ale żeby nie było z jakiegoś Sopcasta czy tych podobnych?

take:

http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.