Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
9 grudnia 2011
Konto usunięte: no jak masz ochotę to załóż przecie Ci nie bronie :P
a nie trzeba :P
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Renifer
9 grudnia 2011
Ciekawe newsy powiązane z naszą rodzimą kopaną :)
Konto usunięte: Były pomocnik Polonii Warszawa Marcelo Sarvas podpisał dwuletni kontrakt z Los Angeles Galaxy.
Konto usunięte: - Milanu nie stać na Paulinho. Jednak coraz bliżej jego pozyskania jest Roma - powiedział Bernardo, agent byłego zawodnika ŁKS-u.
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
10 grudnia 2011
Tomasz Kuszczak wystąpił w meczu Man U i Sunderlandu. Czerwone Diabły przegrały 3:6 grając rezerwami.
Nie wiem po co on tam siedzi. Nawet jak nie gra De Gea to Ferguson stawia na Andersa Lindegaarda.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Gutek909
10 grudnia 2011
ja jestem jakoś dziwnie spokojny przed dzisiejszym meczem ;p
Gutek909
10 grudnia 2011
a jednak nie, już zdenerwowanie się pojawiło. kurwa, a jeszcze tyle godzin ;/
TottenhamHotspur
10 grudnia 2011
czyli bedzie napinka ?
ps. i tak bedzie remis 0:0
Gutek909
10 grudnia 2011
Konto usunięte: ps. i tak bedzie remis 0:0
jestem pewien, że taki wynik w tym spotkaniu nie padnie.
Reputacja: -10 |
BluzgometrTM: 10
ogarniamtemat
10 grudnia 2011
Southampton - Blackpool : Drugi gol dla Blackpool w prezencie od bramkarza w znanym stylu :D
?
VannillaSky
10 grudnia 2011
Konto usunięte: ps. i tak bedzie remis 0:0
Jak dla mnie dziś mecz wydaję dobry pod Over 2,5
Tak jak wspominał Leon też 3-2 mi chodzi po głowie
TottenhamHotspur
10 grudnia 2011
Konto usunięte: To tylko potwierdza, jak wielkie emocje wywołują starcia Realu Madryt z FC Barceloną. W Angoli doszło do tragedii - syn zastrzelił własnego ojca po kłótni o wynik sobotniego Gran Derbi.
Wszystko wydarzyło się niedaleko stolicy kraju, Luandy. 17-latek z Angoli pokłócił się z ojcem o wynik czekającego nas starcia na Santiago Bernabeu w Madrycie. Obaj mieli inne zdanie na temat tego, kto zwycięży i efekcie sprzeczki nastolatek wyciągnął broń i dwukrotnie strzelił w kierunku ofiary.
48-latek zmarł na miejscu - jedna z kul trafiła ponoć w pachwinę. Jego syn uciekł wraz z bronią i jak dotąd nie został ujęty.
Spotkanie Real Madryt - FC Barcelona rozpocznie się w sobotę o godz. 22:00.
masakra co Ci ludzie maja we lbach
kuba92762
10 grudnia 2011
Ma ktoś jakiś bezpośredni link do Gran Derbi, ale żeby nie było z jakiegoś Sopcasta czy tych podobnych?
Renifer
10 grudnia 2011
Młoda Barca zapowiedzą dzisiejszego El Clásico ;>
TottenhamHotspur
10 grudnia 2011
Konto usunięte: Ma ktoś jakiś bezpośredni link do Gran Derbi, ale żeby nie było z jakiegoś Sopcasta czy tych podobnych?