RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 March 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  24 November 2011
ale nam sie Hydepark zrobił :ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  24 November 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Sam jesteś impotentem, ale chyba seksualnym, stąd Twoje frustracje.
1) Z debilizmem mało kto daje sobie radę, bo debil najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem, więc uznaję się za przegranego :P
2) W życiu realnym jesteś kompletnym zerem kopanym przez los i zbierającym od każdego bęcki, więc tu strugasz wielkiego gieroja.

Umrzyj, zrobisz wszystkim przysługę.

------------------------------------------------

Dzisiejsze wyniki Pucharu Włoch

Fiorentina - Empoli 2:1
Genoa - Bari 3:2
Cagliari - Siena 1:2
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  24 November 2011
na razie godzinny odpoczynek od forum ,
takie rzeczy to piszcie sobie na PW a nie zaśmiecajcie bzdetami forum :nie:
Precel0s
Precel0s
  24 November 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na razie godzinny odpoczynek od forum , takie rzeczy to piszcie sobie na PW a nie zaśmiecajcie bzdetami forum

Z chęcią, ale mam każde moje konto na CL czym m. in. uniemożliwia mi pisanie nt. Champions League.

---------------------------------------

Dynamo Drezno zostało wykluczone z Pucharu Niemiec w przyszłym sezonie. Powodem są zamieszki wywołane przez kibiców tego zespołu w czasie meczu z Borussią Dortmund w bieżącym sezonie.
babyfacekillah
babyfacekillah
  24 November 2011
Enkido
Enkido: Sam jesteś impotentem, ale chyba seksualnym, stąd Twoje frustracje.

Być może chciałbyś mi pomóc, jednak podziękuję, bo ja głębokiego gardła nie lubię i w pedałach nie gustuję, przykro mi.

Enkido
Enkido: 1) Z debilizmem mało kto daje sobie radę, bo debil najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem, więc uznaję się za przegranego :P

Zwykle się uznajesz, tylko teraz to w ładne słowa ubierasz. Powinieneś to nazwać ciotowatość. :P

Enkido
Enkido: 2) W życiu realnym jesteś kompletnym zerem kopanym przez los i zbierającym od każdego bęcki, więc tu strugasz wielkiego gieroja.

Jak chcesz się tempa strzało rozczarować, to możesz mnie na północnym-wschodzie poszukać. Zabierz ze sobą łopatę i czarny worek na wielkie rozkładające się od środka, w okolicach mózgowych ścierwo.

Enkido
Enkido: Umrzyj, zrobisz wszystkim przysługę.

Dobrze wiesz, że tobie to bym nawet nogi nie podał.

Enkido
Enkido: Dzisiejsze wyniki Pucharu Włoch

Pewnie nikt nie ma internetu i znaleźć nie może nie?
To nie droga do twojej wanny, którą co jakiś czas wskazujesz.

Konto usunięte
Konto usunięte: Z chęcią, ale mam każde moje konto na CL czym m. in. uniemożliwia mi pisanie nt. Champions League.

I kto nawet w internetach jest pizdą? :ziober2: A co dopiero na salonach.
RexMundi
RexMundi
  25 November 2011
cieszcie się że kzyhu był szybszy
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  25 November 2011
spotkajcie się na żywo i rozwiążcie to jak faceci a nie kłócicie się w necie :mrgreen:
kzyhu
kzyhu
  25 November 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: spotkajcie się na żywo i rozwiążcie to jak faceci a nie kłócicie się w necie

widocznie lubią tak powyzywać się przez neta , jak dla mnie to żenujące jest :tak:
Gutek909
Gutek909
  25 November 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak dla mnie to żenujące jest

dla mnie to samo.
Renifer
Renifer
  26 November 2011
Lewy strzelił bramkę Schalke :)
TottenhamHotspur
TottenhamHotspur
  26 November 2011
dlaczego Borussia grajaca gowniany futbol w LM spokojnie daje rade z czolowymi druzynami Bundesligi :and:
statystki po pierwszej polowie
MaximusTrollinus
MaximusTrollinus
  26 November 2011
Augsburg ładnie pojechał z Wolfsburgiem :szok:
RexMundi
RexMundi
  26 November 2011
no w lidze Borussia gra nieźle
brawo dla Lewego ( szkoda ze w końcówce fenomenalnie wybronił strzał bramkarz Schalke ) dodać można że od pierwszej minuty zagrali wszyscy Polacy , Kuba nawet dobrze sobie radził
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 November 2011
I jak tu nie mówić o kryzysie w United? Manchester "ledwo" zremisował z Newcastle 1-1
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Renifer
Renifer
  26 November 2011
Agent Teveza Kia Joorabchian:
Konto usunięte
Konto usunięte: "- Milan jest w tym momencie najlepszym rozwiązaniem, jego pierwszym wyborem. Carlos chce założyć koszulkę Milanu."
No to ciekawa, a raczej szalona paczka może powstać w Mediolanie ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.