RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 марта 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  18 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo nie pozostał obojętny? Powinien mu oddać 2 razy mocniej. Wszyscy wiemy ze to Mourinho prowokuje.

no tutaj właśnie prowokowali Mourinho całą drugą połowę i jestem zdania, że to Jose mógł mu po prostu walnąć ;]
WueRZet
WueRZet
  18 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo nie pozostał obojętny? Powinien mu oddać 2 razy mocniej. Wszyscy wiemy ze to Mourinho prowokuje.

Są rzeczy których nie robi się na boisku.

Równie dobrze fan Realu może napisać, że Marcelo, czy Pepe to nie rzeźnicy tylko zostali sprowokowani przez piłkarzy Barcelony jadącymi z nimi równo dlatego kosili.

Poza tym...prowokowanie ? To tylko pokazuje o słabości psychicznej. Wielcy potrafią wybić się ponad prowokacje i swoją grą pokazywać wyższość.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  18 августа 2011
WueRZet
WueRZet: Poza tym...prowokowanie ? To tylko pokazuje o słabości psychicznej. Wielcy potrafią wybić się ponad prowokacje i swoją grą pokazywać wyższość.

no wiec nie wiem po co słowa Mou ze był prowokowany i nie wytrzymał, wiec kto tu jest słaby psychicznie? :D szkoda ze telewizja nie pokazała tych domniemanych prowokacji :woot: Mourinho to dla mnie taki kaczyński, ma swoja wersje rzeczywistosci, wszedzie widzi zło i układy i tylko tak tłumaczy porazki.

Konto usunięte
Konto usunięte: no tutaj właśnie prowokowali Mourinho całą drugą połowę i jestem zdania, że to Jose mógł mu po prostu walnąć ;]

ale pokaz mi te prowokacje na wideo :P
Gutek909
Gutek909
  18 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale pokaz mi te prowokacje na wideo :P

aha.
no sorry, ja wierze na słowo Mourinho, Ty wierzysz swoim ;]
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  18 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: aha. no sorry, ja wierze na słowo Mourinho, Ty wierzysz swoim ;]

ja wierze we wszystko co zobacze, widze symulacje graczy Barcy to cóz, nie bede ich bronic z tego powodu ;> jesli znasz Mou osobiście to mozesz mu wierzyc na słowo, ale ja wole zobaczyc :mrgreen:
Gutek909
Gutek909
  18 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jesli znasz Mou osobiście to mozesz mu wierzyc na słowo, ale ja wole zobaczyc

spokojnie, jest świeżo po meczu. Materiały nowe będą się ukazywać, zobaczymy jakie się ukażą.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  18 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: spokojnie, jest świeżo po meczu. Materiały nowe będą się ukazywać, zobaczymy jakie się ukażą.

no własnie, chciałbym zobaczyc w koncu konkretny dowód tych całych rzekomych prowokacji Barcelony, bo dotychczas słychac tylko rozpaczliwy krzyk Mou ze wszystko jest złe, sedziowie źli, FIFA i UEFA złe, Unicef zły itp itd. :D dosłownie jak Kaczyński.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  18 августа 2011
powiedz mi Gutek czy to zachowanie jest godne trenera legendarnego klubu? :>

http://videa.hu/videok/sport/mourinho-szerint-messi-budos-0MEKEcqTjjObo76G
Gutek909
Gutek909
  18 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: powiedz mi Gutek czy to zachowanie jest godne trenera legendarnego klubu? :>

hahaha to było zajebiste :rotfl:
a tak serio to można uznać za żart. Przecież wiadomo, że Mourinho lubi błaznować. Jest najlepszym trenerem na świecie, więc wolno mu dużo.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  18 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha to było zajebiste a tak serio to można uznać za żart. Przecież wiadomo, że Mourinho lubi błaznować. Jest najlepszym trenerem na świecie, więc wolno mu dużo.

no tylko szkoda ze robi z siebie idiote :>
WueRZet
WueRZet
  18 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem czy to nie było najpierw..

Jednak nie
http://www.youtube.com/watch?v=142dIB1Yqoo&NR=1
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  18 августа 2011
Czas uciąć rozmowę.

3:2 !
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  18 августа 2011
dobrze Iwanow i Kowalczyk przed chwila na antenie Polsatu Sport podsumowali wczorajsze ekscesy Mou :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  19 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale pokaz mi te prowokacje na wideo :P

http://www.youtube.com/watch?v=mUyNzwWU0x8&feature=player_embedded

messi
99DjWIERTLO99
99DjWIERTLO99
  19 августа 2011
Z tego Messiego to kawał gnoja i tyle :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.