W dniu dzisiejszym startuje 13. kolejka piłkarskiej ekstraklasy :)
Kolejka zapowiada się ciekawie, już dzisiaj hit kolejki Wisła-Legia, a jutro spotkanie dwóch zgód Cracovia-Polonia, natomiast Lech jedzie na ciężki teren w Bytomiu, gdzie zmierzy się z tamtejszą Polonią.
Zestaw par 13. kolejki:
Piątek 06.11.
godz. 17:45 Odra Wodzisław - Zagłębie Lubin
godz. 20:00 Lechia Gdańsk - Korona Kielce
godz. 20:00 Wisła Kraków - Legia Warszawa (C+)
Sobota 07.11.
godz. 14:45 Śląsk Wrocław - Piast Gliwice
godz. 17:00 GKS Bełchatów - Arka Gdynia
godz. 18:15 Polonia Bytom - Lech Poznań (C+)
godz. 19:15 Polonia Warszawa - Cracovia Kraków
Niedziela 08.11.
godz. 14:45 Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok (C+)
Q: Gdzie odbędzie się najciekawszy mecz ?
Q: Gdzie padnie niespodzianka ?
Q. Gdzie najmniej ciekawe spotkanie ?
P.S. mam nadzieję że ani Egze ani Michał się nie obrażą :) wszak już piątek, a ja od dwóch tygodniu na bezrobociu, bo w szkole muszę uporządkować sprawy :P
lista tematów
13. kolejka piłkarskiej ekstraklasy strona 1 z 2
Piątek 06.11.
godz. 17:45 Odra Wodzisław - Zagłębie Lubin 0-2
godz. 20:00 Lechia Gdańsk - Korona Kielce 1-1
godz. 20:00 Wisła Kraków - Legia Warszawa (C+) 0-3 :D
Sobota 07.11.
godz. 14:45 Śląsk Wrocław - Piast Gliwice 2-1
godz. 17:00 GKS Bełchatów - Arka Gdynia 2-0
godz. 18:15 Polonia Bytom - Lech Poznań (C+) 2-1
godz. 19:15 Polonia Warszawa - Cracovia Kraków 0-0
Niedziela 08.11.
godz. 14:45 Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok (C+) 1-1
1. W Sosnowcu :D
3. W Warszawie :D
godz. 17:45 Odra Wodzisław - Zagłębie Lubin 0-2
godz. 20:00 Lechia Gdańsk - Korona Kielce 1-1
godz. 20:00 Wisła Kraków - Legia Warszawa (C+) 0-3 :D
Sobota 07.11.
godz. 14:45 Śląsk Wrocław - Piast Gliwice 2-1
godz. 17:00 GKS Bełchatów - Arka Gdynia 2-0
godz. 18:15 Polonia Bytom - Lech Poznań (C+) 2-1
godz. 19:15 Polonia Warszawa - Cracovia Kraków 0-0
Niedziela 08.11.
godz. 14:45 Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok (C+) 1-1
1. W Sosnowcu :D
3. W Warszawie :D
tutaj typuje zwyciestwo Zaglebia Lubin,graja ladniejsza pilke,i gdyby nie krzywdzace decyzje sedziow mieli by 5 pkt wiecej w spotkaniu z tak slaba druzyna jak Odra nie powinni miec wiekszych problemow i mam nadzieje ze zaczna grac na miare swoich mozliwosci.szczegolnie wielki talent ma Mamamdou Traore.
tutaj wskazanie faworyta jest bardzo trudne,obie druzyny sa przecietne i nie wyrozniaja sie niczym szczegolnym sprawiedliwy bedzie remis aczkolwiek duzo bedzie zalezec od indywidualnosci np. w koronie kielce od Ediego.
tutaj wskazanie faowryta jest bardzo trudne Wisla niby wystepuje na wlasnym boisku ale wiadomo ze to nie jest tak naprawde ich atutem bo graja w Sosnowcu.
Ostatnio nie graja zbyt przekonywujaco ale zwyciezaja...
Legia skoleji musi liczyc na to ze Mieciel Iwanski i Radovic beda w formie wiele takze zalezy od Astiza i Choto.
slabe druzyny... kazdy wynik jest mozliwy
szrot... kompletnie mnie takie widowisko nie interesuje
bardzo ciekawe spotkanie.Polonie uznalbym za faowryta gdyby nie ostatnie dwie porazki...
mysle ze bedzie remis
kolejny szrot... Cracovii nie powinno byc w extraklasie zreszta....
to moze byc ciekawe spotkanie jak gra Ruch wszyscy wiemy a Jagiellonia tez gra fajnie wiec moze byc ciekawe widowisko
Wisla-Legia
nie mam pojecia
wlasciwie to kazde spotkanie naszej skopanej jest malo ciekawe oprocz... pojedynkow Legii z Wisla Lecha z Polonia Bytom no i Ruchu Chorzow z Jagiellonia Bailystok.................
pam pam ram pam pam pam ram pam ram pam pam pram pamrap maprmap maprma
Piątek 06.11.
Jako fan Zagłębia liczę na wygraną podopiecznych F.Smudy ale Wodzisław to trudne miejsce do zdobycia 3 ptk i może byc remis
Typ-x2 1-2
Wydaje mi się, że pech w tej 13 kolejce opuści Korone i od tego meczu będą grali coraz lepiej.
Typ-2 0-1
Wg mnie przewagę ma Wisła, grają może i gorzej ale skutecznie zdobywają ptk.
Mecz na remis z lekką przewagą na Wisłe
Typ-x 2-2
Sobota 07.11.
Śląsk z powołanym Januszem Gancarczykiem wyjdzie z motywowany i zdobędzie 3 ptk.
Typ- 1 3-0
Każda z tych drużyn będzie chciała zdobyc komplet ptk
Mecz będzie zacięty ale to bramkarze będą bohaterami swoich drużyn.
Typ x 0-0
Polonia kolejny raz sprawi niespodziankę ? Tak mi się wydaje
Typ 1 2-0
Cracovia musi zdobyc te ptk dlatego powinni wyjśc ofensywnie ustawieni. Mogą nadziac się na parę kontr. Bramkarze zawstydzą turbodymomena ?
Typ 1 1-0
Niedziela 08.11.
Czy świetna gra bramkarza Sandomierskiego pomoże Frankowskiemu i Społce w pokonaniu ciężkiego przeciwnika jakim jest Ruch ?
Mecz walki do jednej bramki
Typ x 0-0
Najciekawiej statystycznie zapowiada się Wisła Legia ale stawiam , że najciekawsze widowisko stworzą piłkarze Ruchu i Jagi
Polonia B. - Lech
GKS Bełchatów z Arką będzie mało widowiskowy
Jako fan Zagłębia liczę na wygraną podopiecznych F.Smudy ale Wodzisław to trudne miejsce do zdobycia 3 ptk i może byc remis
Typ-x2 1-2
Wydaje mi się, że pech w tej 13 kolejce opuści Korone i od tego meczu będą grali coraz lepiej.
Typ-2 0-1
Wg mnie przewagę ma Wisła, grają może i gorzej ale skutecznie zdobywają ptk.
Mecz na remis z lekką przewagą na Wisłe
Typ-x 2-2
Sobota 07.11.
Śląsk z powołanym Januszem Gancarczykiem wyjdzie z motywowany i zdobędzie 3 ptk.
Typ- 1 3-0
Każda z tych drużyn będzie chciała zdobyc komplet ptk
Mecz będzie zacięty ale to bramkarze będą bohaterami swoich drużyn.
Typ x 0-0
Polonia kolejny raz sprawi niespodziankę ? Tak mi się wydaje
Typ 1 2-0
Cracovia musi zdobyc te ptk dlatego powinni wyjśc ofensywnie ustawieni. Mogą nadziac się na parę kontr. Bramkarze zawstydzą turbodymomena ?
Typ 1 1-0
Niedziela 08.11.
Czy świetna gra bramkarza Sandomierskiego pomoże Frankowskiemu i Społce w pokonaniu ciężkiego przeciwnika jakim jest Ruch ?
Mecz walki do jednej bramki
Typ x 0-0
Najciekawiej statystycznie zapowiada się Wisła Legia ale stawiam , że najciekawsze widowisko stworzą piłkarze Ruchu i Jagi
Polonia B. - Lech
GKS Bełchatów z Arką będzie mało widowiskowy
Odra Wodzisław - Zagłębie Lubin
Zaglebie wygra to spotkanie zdecydowanie... nie maja wyjscia stawiam 0-2
Lechia Gdańsk - Korona Kielce
Jestem kibicem Korony wiec wierze w podopiecznych Motyki .. bedzie 1-2
Wisła Kraków - Legia Warszawa
Najciekawsze spotkanie kolejki... mam nadzieje ze bedzie remis 2-2
Śląsk Wrocław - Piast Gliwice
Tu tylko remis :)
GKS Bełchatów - Arka Gdynia
Belchatow poradzi sobie z Arka..2-1
Polonia Bytom - Lech Poznań
Ciekawe spotkanie... Polonie stac na zwyciestwo:) 2-1
Polonia Warszawa - Cracovia Kraków
Slabe druzyny, slaby mecz, remis 0-0
Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok
Zdecydowanie Ruch:) 3-1
Zaglebie wygra to spotkanie zdecydowanie... nie maja wyjscia stawiam 0-2
Lechia Gdańsk - Korona Kielce
Jestem kibicem Korony wiec wierze w podopiecznych Motyki .. bedzie 1-2
Wisła Kraków - Legia Warszawa
Najciekawsze spotkanie kolejki... mam nadzieje ze bedzie remis 2-2
Śląsk Wrocław - Piast Gliwice
Tu tylko remis :)
GKS Bełchatów - Arka Gdynia
Belchatow poradzi sobie z Arka..2-1
Polonia Bytom - Lech Poznań
Ciekawe spotkanie... Polonie stac na zwyciestwo:) 2-1
Polonia Warszawa - Cracovia Kraków
Slabe druzyny, slaby mecz, remis 0-0
Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok
Zdecydowanie Ruch:) 3-1
do przerwy 1-1, znając życie Odra wygra

Lechia u siebie jest bardzo groźna, ale z Koroną nigdy nic nie wiadomo, mimo wszystko stawiam na gospodarzy.
Wisła pewnie zwycięży moim zdaniem.
Piast ostatnio po ataku grypy grał słabo, i pewnie we Wrocławiu również polegnie.
obydwa zespoły są ostatnio w świetnej dyspozycji, ale to gracze z Bełchatowa mają większy potencjał i powinni pewnie zwyciężyć.
Polonia gra naprawdę wspaniały futbol, jeden z najciekawszych w lidze, co jak na warunki tego klubu jest po prostu niewyobrażalnym sukcesem. Myślę, że gospodarze co najmniej zremisują.
dwie drużyny, które spisują się dużo poniżej oczekiwań. Faworytem oczywiście pozostają Warszawianie, ale nie liczyłbym na porywające widowisko. Minimalne zwycięstwo gospodarzy.
Jaga nie zwykła wygrywać na wyjazdach, Ruch nie zwykł u siebie przegrywać. Wszystko wskazuje na zwycięstwo niebieskich.
ciekawe widowisko powinno się odbyć w Bełchatowie.
jeśli brak zwycięstwa Lecha można nazwać niespodzianką, to w Bytomiu.
W Warszawie.
Konto usunięte: P.S. mam nadzieję że ani Egze ani Michał się nie obrażą :) wszak już piątek, a ja od dwóch tygodniu na bezrobociu, bo w szkole muszę uporządkować sprawy :P
ja nawet nie miałem czasu rano zajrzeć na forum, więc dobrze, że założyłeś temat :)
No i pierwszy meczyk mi się udało idealnie wytypowac :D
1-2 dla Zagłebia w meczu z Odrą.
Widowisko marne ale dobre 3 ptk dla Zagłębia przed meczami z Wielką Polską Trójcą :)
Brawa dla Traore za zdobycie 2 bramek :)
1-2 dla Zagłebia w meczu z Odrą.
Widowisko marne ale dobre 3 ptk dla Zagłębia przed meczami z Wielką Polską Trójcą :)
Brawa dla Traore za zdobycie 2 bramek :)
założyciel tematu nie zdążył się wypowiedzieć na temat piątkowych meczów :D
brak profesjonalizmu :D
Stawiam na Śląsk.. lepsza drużyna taktycznie, bardziej poukładana z lepszym trenerem i lepszym zapleczem.W dodatku graja u siebie, dlatego stawiam na gospodarzy.
3:0
GKS trafia na kolejną drużynę w dołku.. moim zdaniem pewne zwycięstwo gospodarzy..nawet nie ma co się rozpisywać się na temat tego meczu .
2:0
Bardzo ciekawy mecz! Polonia jest niezwykle silna u siebie, co także ma odzwierciedlenie w wysokiej (jak na Polonię Bytom) pozycji w tabeli.Natomiast Lech to jest Lech. Marka, dobry zespół. Ciekawy mecz. Po zwycięstwie Legii nad Wisłą, Lech ma dodatkową mobilizację do walki o czub tabeli. Polonia ma lekki spadek formy. Stawiam na Lecha
1:2
mecz dwóch zgód, ale też dwóch drużyn które są w dołku ...
zapewne Polonia wygra, ze wzgledu na to że ma dobry skład (wyniki za tym jednak nie idą) ..a Cracovia..słaba drużyna ...
Kolejny ciekawy mecz. Ruch świetnie sobie poczyna, jest w czołówce tabeli, a Jagiellonia gdyby nie ujemne 10 punktów to kto wie o co by dzisiaj walczyli ...
Natomiast Ruch mimo wszystko u siebie jest silny, także powinien poradzić sobie z Jagiellonia
2:1
brak profesjonalizmu :D
Stawiam na Śląsk.. lepsza drużyna taktycznie, bardziej poukładana z lepszym trenerem i lepszym zapleczem.W dodatku graja u siebie, dlatego stawiam na gospodarzy.
3:0
GKS trafia na kolejną drużynę w dołku.. moim zdaniem pewne zwycięstwo gospodarzy..nawet nie ma co się rozpisywać się na temat tego meczu .
Bardzo ciekawy mecz! Polonia jest niezwykle silna u siebie, co także ma odzwierciedlenie w wysokiej (jak na Polonię Bytom) pozycji w tabeli.Natomiast Lech to jest Lech. Marka, dobry zespół. Ciekawy mecz. Po zwycięstwie Legii nad Wisłą, Lech ma dodatkową mobilizację do walki o czub tabeli. Polonia ma lekki spadek formy. Stawiam na Lecha
1:2
mecz dwóch zgód, ale też dwóch drużyn które są w dołku ...
zapewne Polonia wygra, ze wzgledu na to że ma dobry skład (wyniki za tym jednak nie idą) ..a Cracovia..słaba drużyna ...
Kolejny ciekawy mecz. Ruch świetnie sobie poczyna, jest w czołówce tabeli, a Jagiellonia gdyby nie ujemne 10 punktów to kto wie o co by dzisiaj walczyli ...
Natomiast Ruch mimo wszystko u siebie jest silny, także powinien poradzić sobie z Jagiellonia
2:1