lista tematów
ideał :)
nie musi byc zima moze byc lato na błocie albo mokrej powierzchni a nie na suchym asfalcie z właczonym recznym. Drift młoda panno jest to kontrolowany poslizg i nawet mozna go robic bez recznego ale to trzeba byc pojetym, nie dla kazdego takie zabawy.
Dostosuje poziom odpowiedzi do poziomu tematu: dasz szczania za tą naukę?
A teraz na serio:
nikt Cię ot tak swoim samochodem uczył nie będzie, choćbyś wyglądała jak Salma Hayek;
do driftu to tylni napęd;
chyba pojętnym
?No i klasyka, pałowanie golfa pod marketem to nie drift.
Wiem że mam włosy w kolorze błąd, ale to nie oznacza że jestem głupia. Logiczne jest że na cudzym aucie sie nie uczy driftu. Wyobraź sobie że wiem co to tył napęd i na pewno więcej czasu spędziłam w garażu niż ty :p
Po co ja tu wchodzę w ogóle.
Zdania zaczynamy wielką literą, pisz powoli jeżeli nie potrafisz szybko pisać poprawnie, używaj znaków interpunkcyjnych takich jak przecinek.
Z wielkiej litery powinno być. Nie pisałem, że jesteś głupia, bardziej, że pytasz się jak głupia. O to mi chodziło. Przecież żaden Sebek w 366 318 nie nauczy Cię driftu, bo sam tego nie potrafi, chyba, że mianem driftu określasz zawracanie pod marketem na ręcznym.
Zdania zaczynamy wielką literą, pisz powoli jeżeli nie potrafisz szybko pisać poprawnie, używaj znaków interpunkcyjnych takich jak przecinek.
Z wielkiej litery powinno być. Nie pisałem, że jesteś głupia, bardziej, że pytasz się jak głupia. O to mi chodziło. Przecież żaden Sebek w 366 318 nie nauczy Cię driftu, bo sam tego nie potrafi, chyba, że mianem driftu określasz zawracanie pod marketem na ręcznym.