lista tematów
Motocykl Prawo jazdy Kat. B strona 1 z 2
]Witam moje pytanie kieruje bardziej do fanów motocykli, Jako że posiadam tylko prawo jazdy kat. B a zbliża się wiosna wielkimi krokami chciałbym zapytać jaki Motocykl do 125 cm3 pojemności będzie odpowiedni dla mnie (188cm wzrostu)I na co zwracać uwagę przy zakupie. ? Z góry dziękuję za odpowiedzi i liczę na sensowne wypowiedzi :) pozdrawiam
W sumie to na każdej 125-tce facet prawie 190 cm będzie wyglądał dość dziwnie,ale np. polecałbym Honde varadero 125,mimo ze to 125 to wygląda na większy motocykl,i na nim na pewno nie będziesz narzekał na brak miejsca
Varadero nie ukrywając ma choooyową charakterystykę silnika. Nie oszukujmy sie, 125'ka w układzie V. Na twoim miejscu brałbym coś w 2T, rs 125 lub nsr 125, w przeciwieństwie to cbr125 nie będziesz wyglądał śmiesznie.
RS czy NSR to dopiero kosiarki... żadna 2T nie ma dobrej charakterystyki silnika... typowe zero-jedynkowce. albo jedzie albo hamuje!
Z resztą, nejlepszym wyjściem było by gdyby sobie sam dobrał moto pod siebie. Poszukał, pooglądał i przetestował każdy, wtedy zobaczy co mu odpowiada, 4T czy 2T.
Z resztą, nejlepszym wyjściem było by gdyby sobie sam dobrał moto pod siebie. Poszukał, pooglądał i przetestował każdy, wtedy zobaczy co mu odpowiada, 4T czy 2T
Kolega nigdzie nie pisał że chce tym gonić ile sie da.. może po prostu szuka taniego środka lokomocji do miasta gdzie varadero będzie najlepszym wyborem ;)
Nie koniecznie taniego Lecz podobają mi się ścigacze a ze nie mam prawka kat A to musze 125 kupić i nauczyć jeździć :-) jak się wprawie to zrobię może prawko na A
No to tylko jakieś poczciwe NSR-ki i Rski cie ratują... Drogie w utrzymaniu ale tak to już jest z motocyklami