necromanta25
necromanta25
  20 lipca 2014 (pierwszy post)
witam wszystkich uzytkownikow. chcialem wam opisac moj prblem i prosilbym o [omoc.
jadac wczoraj samochodem ok.30km/h na 3 biegu musilem nagle zwolinic i wbilem 1 auto dostalo ok. 5000 obrotow wrzucilem pozniej na 2 bieg cos pogruchotalo i auto stanelo. wiec musialem cholowac nie bylo zadnego biegu. dzis poszedlem to samochodu i na biegu 4 i 5 po puszczaniu sprzegla auto chcialoby ale nie moglo ruszyc. nie wiem jaki jest problem. prosze o pomoc. nie mam kasy na mechanika...:) z gory dziekuje:)
maati2304
maati2304
  22 lipca 2014
Skrzynia biegow ci sie rozgruchotala szykuj kase na nowa skrzynie
piotrpila90
piotrpila90
  23 lipca 2014
jadąć 30 km/h wbiłeś na 1 bieg?:O 1 bieg słuzy tylko i wyłącznie do ruszania po co go wrzucasz w trakcie jazdy? Tak jak kolega mówi szykuj kasę na nową skrzynie. :d

Tak sobie myślę że jak patrzę na niektórych ludzi jak oni się męczą z tymi biegami to aż mnie dziwi czemu takie osoby sobie automatu nie kupią :D zero machania, zero stresu że nagle trzeba bieg zredukować.. Dla osób które nie bardzo umieją/ nie lubią zmieniać biegów to rozwiązanie wręcz idealne
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.