Co lepiej będzie latało, czy audi A4,Mazda serii6,Jaguar tak jak w linkach przykładowe strony. Chodzi mi o to którą markę najlepiej wybrac i będzie się dobrze sprawowac.
http://otomoto.pl/audi-a4-3-0-v6-220km-158-tys-km-aso-C27395156.html
http://otomoto.pl/jaguar-x-type-awd-C26937440.html
http://otomoto.pl/mazda-6-3-0-v6-220-km-C27960471.html
lista tematów
Jaki samochód kupic strona 1 z 3
osobiscie bral bym audi
jaguar masakrycznie drogi w utrzymaniu
swoja drogaa audi tez do tanich nie nalezy
jaguar masakrycznie drogi w utrzymaniu
swoja drogaa audi tez do tanich nie nalezy
Jeśli nachapałeś się hajsu za granica i potem będziesz pracował w Polsce to polecam Audi ,
Zas jeśli pracujesz nadal za granica to stac Cie bedzie na jaguara .
Jesli zaś praca w PL uskładałes tyle to nie kupuj nic z tego , tylko auto do którego części sa tanie jak i sama eksploracja.
Zas jeśli pracujesz nadal za granica to stac Cie bedzie na jaguara .
Jesli zaś praca w PL uskładałes tyle to nie kupuj nic z tego , tylko auto do którego części sa tanie jak i sama eksploracja.
też polecam BMW osiągi i prowadzenie są powalające,jeśli dużo jeździsz to polecam diesle te od BMW są kozaki mają jada i mało palą :D
Każdy poleca co innego, a zakładający temat nie raczy nawet nam powiedzieć czym się kieruję przy wyborze, czy chodzi mu jedynie o typy podane czy o konkretne samochody z aukcji, a my, biedne forumowe żuczki, mamy z fusów wywróżyć odpowiedź?
Chodzi mi o autko po wyżej 200km ma dobrze jechac ale chyba mazda RX-8 najlepsza będzie i wiadomo ze w benzynie przerobi się w gaz i będzie też ok
Czyli preferujesz model, którego nie uwzględniłeś w pierwszym poście
ok.
Nie będzie ok. Wydajesz na furmanę ponad 20koło jeżeli dobrze pamiętam, liczy się dla Ciebie jedynie moc ponad 200koni (tylko taki wymóg podałeś), celujesz w sportowe auto jakim jest RX-8 i chcesz do tego pchać gaz? Może jeszcze codziennie do roboty (nie pracy) dojeżdżać?
ok.Nie będzie ok. Wydajesz na furmanę ponad 20koło jeżeli dobrze pamiętam, liczy się dla Ciebie jedynie moc ponad 200koni (tylko taki wymóg podałeś), celujesz w sportowe auto jakim jest RX-8 i chcesz do tego pchać gaz? Może jeszcze codziennie do roboty (nie pracy) dojeżdżać?
Nie wiem,czy znasz się na mechanice,ale mazda RX-8 ma 2cyl silnik Wankla który ma bardzo skomplikowaną budowę i kręci dużo większe obroty od zwykłych silników,więc nie wiem jak chciałbyś tam zamontować gaz.Ja osobiście nie widziałem auta z tym typem silnika i w gazie.
Fakt że w Polsce ubezpieczenie będzie małe,bo pojemność RX-8 to tylko 1.3 a mocy 250km,ale w mieście dobre 12L to auto spali.
Silnik wankla jest fajne bo nie ma zaworów , co przy lpg jest wredne , ale za to ma taki układ wtryskiwaczy ze lpg jest co najmniej bez sensu. Poza tym LPG w sportowym samochodzie jest totaaaalna porażka ,
Oszczędność oszczędnością, ale wyobraźcie sobie (przepraszam za określenia, nie mają odnosić się do zakładającego temat) jak ken i barbi podjeżdżają na Orlen sportowym RX-8, do tego fela, wydech, gleba, umcyk umcyk itp. i ken z dumą w głosie tankuje za 50 gazu
. A później start ze świateł i co by nie dać się objechać przełącza na benzynę, bo mocniejszy
.
Bodajże ML widziałem na gaz, więc mało zostaje rzeczy, które potrafią zdziwić lub zaskoczyć w tym kraju.
. A później start ze świateł i co by nie dać się objechać przełącza na benzynę, bo mocniejszy
.Bodajże ML widziałem na gaz, więc mało zostaje rzeczy, które potrafią zdziwić lub zaskoczyć w tym kraju.