lista tematów
Jakie auto posiadasz :) strona 1 z 2
No prosze Nie ma to jak Matrix :)
Seat Ibiza Fr sport 1,9TDI 2005 r seria 136ps (ASZ) małe mody na 190ps z małym hakiem...
:)
Seat Ibiza Fr sport 1,9TDI 2005 r seria 136ps (ASZ) małe mody na 190ps z małym hakiem...
:)
Nudnyprofilxd: Smarki:Podziel się tymi małymi modami bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć ; )
Kto nie wierzy niech zmierzy :)
Turbo od ARL
IC od ARL
Węże wszystko aluminiowe robione na zamówienie..
No i zmiana mapy + 2 wykresy z hamowni przed wgraniem i po wgraniu
po tym wszystkim wypluł 192km i 389nm :)
z chęcią zobaczę ten wyciąg z hamowni ; )
źle link podałeś aż musiałem w google wrzucić ; ) z tego co wyczytałem to jednak te 158hp/390nm masz bo zmianę turbinki nie łykam ; ) nawet gdyby zmiana turbiny weszła to są moce powyżej 200+ hp i wtedy nie tylko trza by było wymienić turbo ale np. wtryskiwacze , pompę paliwa czy np. nawet komputer zmienić coś na stand alone czy nawet piggy back'a na seryjce co mi wiadomo jedna mapa wchodzi 16x16 czy 8x8 bo akurat nie pamiętam teraz ale nie no zapewne ty to wszystko wiesz samo strojenie fury na hamowni żaden rezultat 30/50hp max a ic dla twojej świadomości koni nie daje : ) Pozdrawiam !
Smarki: źle link podałeś aż musiałem w google wrzucić ; ) z tego co wyczytałem to jednak te 158hp/390nm masz bo zmianę turbinki nie łykam ; ) nawet gdyby zmiana turbiny weszła to są moce powyżej 200+ hp i wtedy nie tylko trza by było wymienić turbo ale np. wtryskiwacze , pompę paliwa czy np. nawet komputer zmienić coś na stand alone czy nawet piggy back'a na seryjce co mi wiadomo jedna mapa wchodzi 16x16 czy 8x8 bo akurat nie pamiętam teraz ale nie no zapewne ty to wszystko wiesz samo strojenie fury na hamowni żaden rezultat 30/50hp max a ic dla twojej świadomości koni nie daje : ) Pozdrawiam !
hahahahhaha pocisk :P
citroen xsara picasso 2.0hdi 90km
alfa 145 1.6 boxer dłubana : )

.