Renault Megane 1 polecam , auto dobre --- sam posiadam meganke w kabrio zakupiłem 8 lat temu w 2006 roku od II właściciela , co jedynie wymieniam , rozrząd+pompa wody koszt ok 300 zł , płyny , klocki hamulcowe , tarcze , ostatni o też szczęki , jeżdżę nim do dziś , w 2008 zmieniłem troche jego wyglad ... teraz ten samochód słuzy mi na zloty , i na wyjazdy po zakupy albo spotkac sie ze znajomymi , chętnie go sprzedam , oddam w dobre ręce ,
Rok 1998
Przebieg 167890
Moc o 200KM - silnik z młodszej wersji reno megane III o pojemności 1,9 TDI wymieniony w 2009 roku
Silnik 1920cm3
Typ Kabriolet
Liczba Drzwi 2/3
Kolor Czerwony
Paliwo Dissel - spalanie ok 4,5 po trasie - ok 5-6 miasto
Skrzynia Manualna
ABS, ASR ESP, Wspomaganie kierownicy , autoalarm , alufelgi 17 cali(ChromowanE), El.szyby , El.lusterka , C.zamek , odpalanie z pilota , klimatyzacja , skurzana tapicerka kolor kremowy , immobilizer, 4 poduszki powietrzne , komputer pokładowy , Radio DVD/MP3 -SONY z ekranem dotykowym + pilot - car audio , w drzwiach 500 Vat + bagarznik tuba 1000 Vat , do tego 2 wzmacniacze , Dach składany elektrycznie materiał pod kolor samochodu , suterka M3 , Lotka na klapie bagarznika , BODY _ KID , obniżony i ciut poszezony ,
w 2011 przyjazd do polski na kołach , i urzywany w polsce ,,
zawieszenie nowe wymienione , firma KONI , Spręzyny nowe wymiana zawieszenia 2013 rok , zawieszenie prawie nowe , tłumnik bass sport firma REMUS , Kierownica sportowa ,
Moja cena za samochód 11 tys do negocjacji czekam na propozycje ....na PRIV