lista tematów
Czy na początek dobrym samochodem jest Toyota Celica gen 5??? strona 1 z 2
ziomek, to samochód ZA GROSZE
myśle że w podobnej cenie możesz znaleźć gorszego grata, japoniec powinien pojeździć
myśle że w podobnej cenie możesz znaleźć gorszego grata, japoniec powinien pojeździć
Dobrze się zastanów zanim kupisz bo jak tano to czasami drogo wychodzi japonce nie zabardzo znoszą gaz więc....
Konto usunięte: ale widzę że kolega napala się na wygląd i to chyba bardziej zewnętrzny ;] niż na co inne...
ale co by nie kupił za te 2-4 tyś nie wiem ile to warte ale pewnie coś w okolicach tej ceny , to najlepiej by chyba wyszedł na astrze f bo tania, tanio naprawić- części tanie, konstrukcja prosta, ale co kto woli
weź idź zobacz czy Cie na przystanku nie ma
Ładny :) podobno się mało psuja toyoty, ale znajomi mówią, że gazu to te silniki nie trawią, cokolwiek to znaczy ;)
mi się osobiście nie podobają takie samochody..
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: potrzebuje miarę szybko odpowiedzi bo mam okazje na wersje 2.0 gti z gazem sekwencją
Auto spoko jak za 3500
Czyli 3500 + opłaty,przerejstrowanie,podatek etc ... ;)
Tak czy siak,zależy w jakim stanie jest,ogólnie jak na początek to auto jak najbardziej.
Gaz to do zapalniczek, a fura jak to fura za te pieniądze, z rok nią pojeździsz (o ile wcześniej nie rozwalisz gdzieś) i puścisz następnemu napaleńcowi, który myśli że jest fanem JDMu (czy jak to się nazywa
).
Dokuadnie tak, części tanie jak barszcz i na pierwsze auto lepsza, ta Celica to ma 170 koni?

Sądzę, że za dużo dla Ciebie.
).Dokuadnie tak, części tanie jak barszcz i na pierwsze auto lepsza, ta Celica to ma 170 koni?

Sądzę, że za dużo dla Ciebie.