Konto usunięte: także z naszego typera.
Krzychu, why?
Konto usunięte: 20:00 Lechia Gdańsk -:- Zagłębie Lubin
Obie drużyny grają przeciętnie. Lechia w meczu z Legią zaprezentowała się wręcz katastrofalnie, Zagłębie zaś powoli zaczyna zbierać punkty pod okiem Franza Smudy. Kluczowa jest obecność trzech czarnuchów w składzie Miedziowych. W tym meczu padnie remis
Mój typ 0:0
Konto usunięte: 20:00 Legia Warszawa -:- Lech Poznań
Hit kolejki na Łazienkowskiej. Obie drużyny grają bardzo nieskutecznie.. Sytuacji podbramkowych nie brakuję jednak gdy przyjdzie szansa na bramkę napastnicy najczęściej pudłują. Jak będzie tym razem? Nie mam pojęcia wypada mi tylko strzelić wynik meczu.
Mój typ 1:1
Konto usunięte: 14:45 Odra Wodzisław -:- GKS Bełchatów
Ahh te mecze na "krańcu świata". Nigdy tak naprawdę nie wiesz co cię czeka.. Następne drużyny które stać na więcej szczególnie Bełchatów. Kiedyś muszą się odbić od dna i zacząć wygrywać.
Mój typ 0:1
Konto usunięte: 17:00 Korona Kielce -:- Piast Gliwice
Scyzory i Piastunie. Już w meczu ze Śląskiem było widać jak bardzo pomogły drużynie transfery szaleńca Mijalovica i Aco "Pinokio" Vukovica. Jednak znowu problemem drużyny jest skuteczność pomimo kilku napastników w kadrze bramki strzelają wyłącznie pomocnicy. Piast nie potrzebuję wielu sytuacji aby strzelić bramkę.. Ma bardzo wyrównany i walczący skład. Jednak już tydzień temu to Korona powinna wygrać mecz teraz nadrobi straty punktowe.
Mój typ 2:0
Konto usunięte: 18:15 Wisła Kraków -:- Polonia Warszawa
Kraków i Warszawa, czyli mecz w Sosnowcu. Wisła zgubiła punkty u siebie z Polonią Bytom co było wielkim zaskoczeniem.. Polonia gra bardzo słabo i faktem może stać się zwolnienie kolejnego szkoleniowca. Inny wynik od zwycięstwa Wisły będzie dużym zaskoczeniem.
Mój typ 3:1
Konto usunięte: 19:15 Jagiellonia Białystok -:- Cracovia Kraków
Jagunia kochana nie potrafi wygrywać na wyjazdach jednak u siebie radzi sobie bardzo przyzwoicie. Cracovia zagrała 120 minut meczu z Piastem Kobylin i z pewnością zawodnicy będą trochę przemęczeni.
Mój typ 2:0
Konto usunięte: 14:45 Śląsk Wrocław -:- Ruch Chorzów
Hmmm.. Śląsk gra słabo jednak gra u siebie, Ruch z kolei gra bardzo dobrze jednak gra na wyjeździe. Kiedyś dobra passa Ruchu musi się skończyć. Pod warunkiem, że Niedzielan znowu nie skontruje przeciwnika padnie remis.
Mój typ 1:1
Konto usunięte: 17:15 Polonia Bytom -:- Arka Gdynia
Inny wynik od wygranej Polonii Bytom będzie dla mnie zaskoczeniem. Tym bardziej, że ośmieszyli się w PP..
Mój typ 1:0
Konto usunięte: Szlagier kolejki?
Brzydkie stadiony w Sosnowcu i Warszawie więc szlagiera nie będzie, ot co!
Konto usunięte: Najnudniejsze spotkanie?
Odra-GKS
Konto usunięte: Kto punkty straci, a kto sprawi pozytywną niespodziankę?
Niuniu przecież opisałem każdy mecz. Ty nicponiu :D
Konto usunięte: Będzie nowy trener w Polonii Warszawa po tej kolejce
Wojciechowski zakłada, że jeżeli trener w 3 meczach poniesie chociaż 2 porażki i remis zostanie zwolniony. Logicznie myśląc dojdzie do zmiany trenera.
Tylko kto będzie następnym idiotom który podejmie pracę..