kiedys takie cos bylo i calkiem dobrze sie bawilismy:P
zgadujesz podajesz dalej cos nowego:)
podpowiedz FORD:P
Patrishia
22 November 2011
Niestety nie. :)
whitestok
22 November 2011
Konto usunięte: Chevrolet Chevelle SS
Chevelle nie miał takich ładnie tłoczonych błotników tylnych :)
Patrishia
22 November 2011
Nie mam teraz dostępu do komputera, ale jutro postaram się wrzucić kolejne foto.
Dodam, że ten samochód był w jednym z najpopularniejszych "samochodowych" filmów w części 4. :P
Patrishia
23 November 2011
Lul, zapomniałam, że takim samochodem jeździli też bohaterowie serialu Starsky i Hutch, pasiasty pomidor! Łatwo znaleźć w google, ale może ktoś pamięta
Jak ktoś zgadnie to niech doda zagadkę ;-)
whitestok
24 November 2011
Ford Gran Torino z 1972 roku :)
Starsky i Hutch jeździli Fordem Gran Torino z 1974 :P więc trochę inny już był niż ten z zagadki :P
Patrishia
24 November 2011
Ale dałam podpowiedź o model, wcześniej miałam na myśli Szybkich i wściekłych 4, gdzie też był inny troszkę, ale jednak to Torino
Ok, ja wolę zgadywać, może ktoś podrzuci jakąś? ;)
whitestok
24 November 2011
Patrishia: może ktoś podrzuci jakąś? ;)
odgadłem więc moja kolej :)
Powodzenia! :D
PiesekLeszek1
28 November 2011
whitestok
29 November 2011
Konto usunięte:
hehe zgadza się :D teraz Ty coś daj :)
whitestok
29 November 2011
Konto usunięte:
zapomniałem dopisać, że to nie jest żadna replika czegoś tam...tylko najzwyklejszy w świecie bodykit Lp Gemballa :)
czekamy na nową zagadkę :)
PiesekLeszek1
5 Desember 2011
Cuś ode mnie :)
twojemarzenie19
6 Desember 2011
Sprzedam Mercedes-Benz E220, rocznik 2002 cena 12000
Auto nie wymaga wkładu finansowego poza drobnymi poprawkami lakierniczymi, jest w ciągłej eksploatacji, garażowane.
Posiada: ABS, ELEKTRYCZNE LUSTERKA, KOMPUTER POKŁADOWY, ŚWIATŁA PRZECIWMGIELNE, 4X ELEKTRYCZNE SZYBY, KIEROWNICA WIELOFUNKCYJNA,KLIMATYZACJA, RADIO CD, WSPOMAGANIE KIEROWNICY, IMMOBILISER, PODUSZKI POWIETRZNE, SZYBERDACH.
Przegląd techniczny ważny jest do 06.10.2012 natomiast ubezpieczenie OC+ NW ważne do 11.12.2011.
Każdy zainteresowany może umówić się na obejrzenie samochodu po wcześniejszym ustaleniu terminu. Tak jak wspomniałam samochód jest typu combi- jego duży bagażnik to ogromny plus, ponieważ po złożeniu foteli samochodem można przewieźć sprzęt o sporych gabarytach (osobiście nie miałam takiej potrzeby). Wnętrze w skórze, fotele bardzo wygodne, auto dobrze się prowadzi. Zainteresowanym dodatkowe zdjęcia mogę wysłać na meila. Polecam (ewelinka513@buziaczek.pl - pytaj)
whitestok
7 Desember 2011
Konto usunięte:
biorę merca ale tylko jeśli Ty jesteś dorzucona w pakiecie z mercem :D
Vinroc
11 Desember 2011
Konto usunięte:
ha merców nie lubie ale tee 12 tys to ja moge odrazu dać jak pani w pakiecie :P
whitestok
12 Desember 2011
Konto usunięte: ha merców nie lubie ale tee 12 tys to ja moge odrazu dać jak pani w pakiecie :P
no ja tego merca na drugi dzień bym pogonił dalej :D