Cześć ten temat będzie służył do dzielenia się swoimi wrażeniami ( Pozytywne - Negatywne ) . Piszemy o konkursach które przez ten czas będą wydarzeniem również na FOTKA .
Ja zacznę od tego że nie udało mi się Ceremonii Otwarcia obejrzeć ahh szkoda ! , a wy oglądaliście ?? podobało sie czy nie . Dziś to na bank trzeba będzie oglądać Skoki i trzymać kciuki za naszych .
lista tematów
Pjongczang 2018 , Rozmowa nasza strona 1 z 2
Niestety również nie oglądałem ceremonii otwarcia musiałem do pracy iść, teraz Kowalczyk leci jak się nie mylę, tak leciał 17 miejsce , skoki to obowiązkowo trzeba oglądnąć: "Nasi chłopcy do boju! !!!" 

Jak na razie jest idealnie w skokach, pierwsze i drugie miejsce polaków po pierwszej Seri oby tak do końca :)
I porażka niestety 
To czekamy do przyszłe soboty na konkurs na dużej skoczni może tam się uda zdobyć chociażby brązowy medal.

To czekamy do przyszłe soboty na konkurs na dużej skoczni może tam się uda zdobyć chociażby brązowy medal.
Brawo Hula , Brawo Stoch :) no miejsca bardzo dobre zajęli lecz mogło być jeszcze lepiej ale mimo to jak dla mnie doskonale