lista tematów
Czy dziewczyny Uprawiają jakiś Sport ? strona 1 z 2
no kobiety to najczęściej shoping and eating :D:D co kto lubi, ale jak tłuszcz będzie zwisać po same kolana to dopiero przejrzą na oczy :P
No chociaż jedna. Ja mam zamiar biegać od wiosny ale jak tylko zrobi się cieplej to pewnie buty przegrają z rowerem. Bieganie jest nudne dla mnie bo zawsze tą samą trasą którą mam niedaleko domu. A na rowerze mam zasięg wypadu większy.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Kasia13188, Natalka, Praksa wszystkie z Pyrolandi! A na Pomorzu, dziołchy i baby śląskie, Góralki, słoiki ze 100licy to co, nic?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Ojj Panowie ale bzdury piszecie ;) przecież teraz jest co raz większa moda na zdrowy tryb życia i co raz więcej Kobiet bierze się za sporty i to aż do przesady.
Patrząc po siłowni, do której chodzę, mnogość lasencji, które ZACZĘŁY chodzić żeby na lato być gotowa, ogromna. A te, co już są, mniej rzucają się w oczy bo człowiek przywykł.
Konto usunięte: ee.. coraz więcej babek próbuje coś ze sobą robić.dobrze napisałaś ,,próbuję'' ja kiedyś chciałem wyciągnąć koleżankę na rower ale nie chciała bo wolała siedzieć przed kanapą i jeść czipsy i oglądać tv, raz poszła pobiegać, zrobiła 2 km i później zrezygnowała, a co tam, mnie to wisi, niech je aż pęknie...
raugi