NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 lipca 2015 (pierwszy post)
ZESTAW PAR :

26bd Jak typujecie ?
26bd Gdzie mecz kolejki ?
26bd Kto sprawi niespodziankę ?
26bd Który zawodnik będzie plusem kolejki ?

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
gife
gife
  27 lipca 2015
Odpuszczanie po golu jest zgubne, a potem się dziwią, że zabrakło czasu na drugą bramę.
Kolejorz powinien wkulać 2 kasty na dzień dobry z palcem w dupie i potem się położyć na murawie w celach odpoczynkowych.
Nieźle muszą być zajechani po przygotowaniach, że tak się bylejakością w lidze zadawalają.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 lipca 2015
taka Łęczna z cienkim budżetem prowadzi sobie z Górnikiem Zabrze 1:0 a Lechia bez pkt
38min grają 10 na 10, Mierzejewski i Kosznik z czerwem za prowo i byka :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  28 lipca 2015
I to jest właśnie polska Ekstraklasa. Po 2 kolejkach na czele niespodziewanie Legia, Korona oraz Górnik Łęczna, a w dolnej połowie tabeli Wisła, Śląsk i Lechia xD
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Jacobski
Jacobski
  28 lipca 2015
W drugiej kolejce tylko Górnik Zabrze i Śląsk troszkę się nie popisali liczyłem na coś więcej co do reszty było to do przewidzenia.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 lipca 2015
Enkido
Enkido: Wisła, Śląsk i Lechia

powoli wyłaniają się spadkowicze :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 lipca 2015
zanim el. LM dziś o 17 w Gdańsku 3 edycja Super Meczu, Lechia - Juventus
miałem jechać, ale nawet za darmo mi się nie chce - z resztą ceny biletów to jakiś kosmos
gife
gife
  29 lipca 2015
60 zł na Basel, otworzyli piętro Kotła więc mimo ceny, publiki może być dużo..po piwka do auta, i na mecz :)
Hej Kolejorz!
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: 60 zł na Basel

omg a 90zł na Lechia - Juve i to za bramkami a mecz Lechia - Wolfsburg gdzie miałem zajebisty widok z bocznej (naprzeciw VIP) za 60zł dzisiaj kosztował 500zł i wyżej 250 - porypało ich

co do super meczu, super shit wyszedł
raz, że Lechia rezerwały wyszła, dwa Juve bez Pirlo, Vidala i Teveza ... gdzie byli na plakatach promo :D

cieszy fajna akcja i gol młodego Buksy, ja bym się jarał - 2 tyg temu 18 urodziny, dziś gol przeciwko Turynowi - bajka d83ddc4d
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 lipca 2015
NuTiiiiii
NuTiiiiii: dwa Juve bez Pirlo, Vidala i Teveza .

toć jak odeszli to jak mieli zagrać ;p

ale widać było że mecz jedni i drudzy potraktowali ulgowo - dopiero Lechia cos tam zaczeła grać jak weszli podstawowi
dobra wędkę dostał Morata
z dobrej strony pokazał się Nazario i Vranjes

słyszałem że tam w Poznaniu kibice strajkują - że za drogo maja ?
...Ignorance is bliss...
gife
gife
  30 lipca 2015
RexMundi
RexMundi: słyszałem że tam w Poznaniu kibice strajkują - że za drogo maja ?
mnie to nie dziwi, średnia z Lechią powinna dać do myślenia, na Basel 25 tyś to wg mnie słabiutki wynik. Rutkowski myślał, że Majstra ma to i ceny biletów podnieść..pohyebałło :D
Fanatic0s
Fanatic0s
  30 lipca 2015
My zawsze u was 60zł płacimy za sektor gości na sperpucharze też cena z kosmosu 40zł
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 lipca 2015
RexMundi
RexMundi: toć jak odeszli to jak mieli zagrać ;p

wiem wiem
jak mało czasu od finału LM upłynęło a jak się drużyna zmieniła

ważne, że kibice na promo polecieli - plakaty z Pirlo itd
RexMundi
RexMundi
  30 lipca 2015
No slaba w uj frekwencja
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  30 lipca 2015
Ale i tak ladne zachowanie kibiców
Oklaskiwali graczy Juve prze zmianach
Tylko Pawlowskiego wygwizdali xd
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 lipca 2015
Muszą zrobić bardziej przystępne ceny, maks 50 zł ...
no i skład lepszy, wiem że Lechii się dupa pali ale zacząć w większości rezerwami - to już na Barce mocniej się spieli
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.