NuTiiiiii: Jakie wyniki obstawiacie
Zawisza - Łęczna 2
Lechia - Wisła 1
GKS - Podbeskidzie 1
Ruch - Piast 2
Pogoń - Lech 2
Cracovia - WKS 2
Legia - Jaga 1
Górnik - Korona 1
NuTiiiiii: Gdzie będzie najciekawiej
na dziś zdecydowanie mecz przyjaźni na PGE, jutro Szczecin
NuTiiiiii: Jak oceniacie okienko transferowe, który z nowych zawodników podbije boiska T-mobile
i właśnie za sprawą zimy tak bardzo chce mi się oglądać mecze, okienko najbardziej aktywne od kilku lat i to wzmacniał się MP, nie dający zbyt dużo kasy na transfery Lech no i przede wszystkim Lechia Gdańsk ... ale po kolei
Legia - przede wszystkim odkupienie od Zawiszy Masłowskiego, który ma zastąpić Dudę. Do tego o bramkę z Kuciakiem
powalczy Malarz - wcześniej GKS, z Francji powrócił Furman. Po stronie strat Arek Piech -> Bełchatów.
Walczą na 3 frontach więc musi być duża ława i zobaczymy jak to pójdzie.
Lech - po pierwsze utrzymali Jevtica, po 2 grający niegdyś w srokach Tomas Kadar (Węgry w Poznaniu) :D
po 3 - Belg Djouma mający kilka lat dobrej gry w Eredivise. Kolejorz na papierze wydaje się mocny, ciekawe czy udowodni to w tej kolejce.
Lechia - Sebek Mila wraca na stare śmieci, do tego Wawrzyniak i Wojtkowiak w formacji defensywnej. Kolejny młody z Litwy 20 latek uznawany za spory talent - Kazlauskas. Ogólnie Brzęczek ma z czego wybierać, BKS musi wejść do ósemki i tam walczyć, innej opcji nie ma.
Śląsk - brak Mili to kłopot ale Pich powinien ogarnąć środek, jest również Grancjar, do zdrowia wraca Marco - są też nowi napastnicy Słowak i Rumun i rewelacyjny jesienią Flavio
pozostałe kluby jakoś stagnacja Wisła zatrzymala Stilica, Piast Wilczka
aaa oprócz Cracovi - bardzo ciekawi mnie nowy napadzior, chciałem go dać do fantasy w sumie - Erik Jendrisek