mandzukic94
mandzukic94
  14 січня 2015 (pierwszy post)
Czekam na zgłoszenia
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 січня 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Może jeszcze nie odczytał. Za to Twoi kumple z forum tworzą ekipe

Holy tak nakręcał, wyzywał na pojedynek ale tylko mocny w pisaniu a nie może ekipy zebrać d83dde02
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 січня 2015
LeonGrande
LeonGrande: Emerytura

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie piedol

261d
no właśnie

dawaj, będziesz od Serii A
ale mecz Milanu ja będę obstawiał bo ostatnio same baty :P
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
mandzukic94
mandzukic94
  21 січня 2015
Nutti mówisz o jego własnej drużynie czy mojej?
CharlieHebdo
CharlieHebdo
  21 січня 2015
Ostatnio edytowany: 1 січня 1970
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Holy tak nakręcał, wyzywał na pojedynek ale tylko mocny w pisaniu a nie może ekipy zebrać

jak ja mam tam blokadę a grupa "Bayern mistrzem" to klub założony przez mandzukic94. Zerwałem kontrakt przez earth bo nie chciałem widzieć jej zazdrości o to że przegrywa ze swoim ukochanym klubem Bayernem :) a oni mnie zablokowali za zerwanie milionowego kontraktu. Ogólnie to czuję się teraz jak Ronaldo bo jestem rozchwytywany na rynku transferowym
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 січня 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie to czuję się teraz jak Ronaldo bo jestem rozchwytywany na rynku transferowym

a skończysz jak Rasiak, bez grania i klubu :D
Earth
Earth
  21 січня 2015
Hahahahha xD
Działałeś mi na nerwy, ale w sumie to zostań na forum, przynajmniej jest wesoło.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  21 січня 2015
NuTiiiiii
NuTiiiiii: dawaj, będziesz od Serii A ale mecz Milanu ja będę obstawiał bo ostatnio same baty :P

Ty tak serio nie kojarzysz na jakich zasadach się tam typuje czy też jaja sobie robisz?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
CharlieHebdo
CharlieHebdo
  21 січня 2015
Earth
Earth: Działałeś mi na nerwy, ale w sumie to zostań na forum, przynajmniej jest wesoło.

no ok jeśli tak bardzo Ci zależy to zostanę d83dde0d
Enkido
Enkido: Ty tak serio nie kojarzysz na jakich zasadach się tam typuje czy też jaja sobie robisz?

po co im mówisz, niech się skompromitują XD :lol:
ps. Enkido Ty tam pewnie masz dojścia w KLT to załatw mi odblokowanie.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 січня 2015
Enkido
Enkido: y tak serio nie kojarzysz na jakich zasadach się tam typuje czy też jaja sobie robisz?

1x2

każdy ma jakieś ligi zależnie od pozycji na boisku - spędziłem tam 3 minuty i tyle wiem :D
Gutek909
Gutek909
  21 січня 2015
NuTiiiiii
NuTiiiiii: każdy ma jakieś ligi zależnie od pozycji na boisku - spędziłem tam 3 minuty i tyle wiem :D

wystarczy to nam :D
Enkido
  21 січня 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: po co im mówisz, niech się skompromitują XD ps. Enkido Ty tam pewnie masz dojścia w KLT to załatw mi odblokowanie.

Akurat w KLT nie idzie się w ten sposób skompromitować
Nie mam takich możliwości

NuTiiiiii
NuTiiiiii: 1x2 każdy ma jakieś ligi zależnie od pozycji na boisku - spędziłem tam 3 minuty i tyle wiem :D

A macie już założony zespół?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
CharlieHebdo
CharlieHebdo
  21 січня 2015
Enkido
Enkido: Nie mam takich możliwości

Głupie to jest, kiedy fotkowy typer?
Enkido
  21 січня 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Głupie to jest, kiedy fotkowy typer?

Gdybyś poczytał zasady to byś nie zerwał kontraktu.
Temat z zapisami wstawię niedługo
mandzukic94
mandzukic94
  22 січня 2015
Ostatnie miejsce w drużynie zajmie Holly:)
mandzukic94
mandzukic94
  22 січня 2015
Jeśli dalej chcę w to grać;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.