Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
4 августа 2014
Dobrze, że ostatecznie nie kupiłem Ślusarskiego - co za zachowanie, pewnie dowalą mu zawieszenie na kilka spotkań. Bełchatów nie wykorzystał szansy na lidera, no nic dopiero 3 kolejka i na razie zawodzi mnie Ruch Chorzów 0 pkt :/
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
4 августа 2014
no trochę Maki sprawiły, że w fantasy spadłem na 6 miejsce ale i tak duży ścisk więc bardzo ciekawie w lidze
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
5 августа 2014
jutro:
transmisja w eurosporcie, godz. 17
Kombatant
5 августа 2014
MaqdaIena: Wy nic tylko pieprzycie na złość
Czemu na zlosc? po prostu nie zgadzam sie z jego opiniami
NuTiiiiii
6 августа 2014
Kamil: batach w Gdańsku
Spore zainteresowanie w Gdańsku, na tyle przed meczem już poszło bardzo dużo biletów. Dobra gra, atrakcyjny rywal - czuję 25 tys. na PGE