Konto usunięte: celebryta przebil nawet fabianskiego w tej kolejce
Oczywiście w opinii pismaków którzy jak wyszliby na boisko to zdobyliby mistrzostwo Anglii, Hiszpanii, Niemiec, Polski i Zjednoczonych Emiratów Arabskich, dołożyliby wygraną w Lidze Mistrzów, Lidze Europy i Złoty Puchar CONCACAF, dopełniając kolekcję Mistrzostwem Świata i Azji ;)
Obrona Arsenalu to śmiech na sali i każdy normalny wie, że przy nich każdy bramkarz ma mnóstwo pracy. Nie dziwi więc, że Wojtek musi często ich wspomagać. Wszystko byłoby dobrze gdyby SS-man Mertesacker i "farbowany lis" w kadrze Francji Koscielny potrafili asekurować bramkarza. A tak przy pierwszym golu żaden nie stanął na linii bramkowaj przy wyjściu Szczęsnego (a tak powinien postąpić stoper w takiej sytuacji, podręcznikowe zachowanie którego zabrakło), a przy drugim obaj stali przy Wojtku zamiast kryć Tadicia, w efekcie nie miał on problemu ze zdobyciem gola po wybiciu bramkarza.
Przebić Fabiańskiego? To zdołał zrobić tylko Janusz Jojko ;)
Konto usunięte: Zaznaczmy ze zaden z niego bramkarz ....
nie dziwia mnie juz jego babole : )
Wpuścił zaledwie 21 goli w 17 spotkaniach, 3 razy zachował czyste konto, obronił 44 strzały, faktycznie kiepski wynik

No nie dziwi, że kolejny raz pokazujesz swoją cebulacką nienawiść do reprezentantów Polski którzy osiągnęli jakiś sukces ;)
Kamil: Ale kolejkq moja i jus 2 miejsfe
Faktycznie niezły wynik
A ja czekam kiedy ktoś z naszej ligi pobije mój wynik kolejki