RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 мая 2014 (pierwszy post)

Mistrzostwa Świata w Brazylii
odbędą się w dniach 12 czerwiec - 13 lipiec

W mistrzostwach wezmą udział 32 reprezentacje podzielone na 8 grup

Turniej rozegra się w 12 miastach

Terminarz

26bd26bd

Kilka pytań wprowadzających

- Kto zostanie mistrzem
- Które grupy najciekawsze
- "Wielcy" nieobecni mistrzostw
- Kto będzie gwiazdą mistrzostw

d83cdfc6Udanych mistrzostw d83cdfc6

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI
...Ignorance is bliss...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  9 июля 2014
Earth
Earth: Igzakli. ;c Dziwnie grają. Żaden ze mnie znawca taktyk w piłce nożnej, ale wydają się nie mieć zupełnie pomysłu na grę..

No ja na to mówię, że się macają i się boją odważniej zaatakować :D
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  9 июля 2014
Enkido
Enkido: No ja na to mówię, że się macają i się boją odważniej zaatakować :D

Eh. Po wczorajszej znakomitej grze dziś mocno mdło. Ktokolwiek wygra - Niemcy mają zwycięstwo w kieszeni już. :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 июля 2014
E-kid jaki ból dupy :lol:
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 июля 2014
Earth
Earth: ale wydają się nie mieć zupełnie pomysłu na grę

Bardzo zachowawczo przede wszystkim zwłaszcza Argentyna, Holandia coś próbuje Van Gaal robi ofensywną zmianę, ale na razie nic z tego.
Przydałaby się bramka to by tempo wzrosło jednak obawiam się, że jeśli padnie to będzie to jedyny gol tego meczu.

Chociaż karne też bym obejrzał, ciekawe czy wszedłby Krul.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  9 июля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Bardzo zachowawczo przede wszystkim zwłaszcza Argentyna, Holandia coś próbuje Van Gaal robi ofensywną zmianę, ale na razie nic z tego. Przydałaby się bramka to by tempo wzrosło jednak obawiam się, że jeśli padnie to będzie to jedyny gol tego meczu.

To chyba kiepska "taktyka" na mistrzostwa.. Argentyna mnie wkurza, bo jak jest jakakolwiek akcja to nikogo nie ma poza Messim i jakimiś losowymi dwoma. A Messi też ciagle trafic nie moze ;c
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 июля 2014
Earth
Earth: To chyba kiepska "taktyka" na mistrzostwa.. Argentyna mnie wkurza, bo jak jest jakakolwiek akcja to nikogo nie ma poza Messim i jakimiś losowymi dwoma. A Messi też ciagle trafic nie moze ;c

Messi dobrze kryty, często odcinany od podań.
Teraz Aguero wchodzi za Higuaina, ciekawa zmiana 261d
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  9 июля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Messi dobrze kryty, często odcinany od podań. Teraz Aguero wchodzi za Higuaina, ciekawa zmiana

;x
Nie znam tych graczy, wiec nie wiem nawet :) Ale dobrze, moze cos sie ruszy.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 июля 2014
Earth
Earth: Nie znam tych graczy, wiec nie wiem nawet :) Ale dobrze, moze cos sie ruszy.

A myślałem, że pójdzie dobra dyskusja :DDD

No nic Patrycjo, nie kładź się spać bo będą karne.
Earth
Earth
  9 июля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A myślałem, że pójdzie dobra dyskusja :DDD No nic Patrycjo, nie kładź się spać bo będą karne.

Niestety. :D
Spać nie zamierzam!

Chociaż może powinnam, bo kuuuuuuuuuurdę. Tyle okazji.. (ta dopiero) :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 июля 2014
Earth
Earth: Spać nie zamierzam! Chociaż może powinnam, bo kuuuuuuuuuurdę. Tyle okazji.. (ta dopiero) :D

Też przed duchotę nie chce się za bardzo spać, ja od 3 dni spie na łóżku bez kołdry tak ciepło, tzn ona sobie gdzieś tam leży ale się nie przykrywam ot
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 июля 2014
ale miał Robben patelnię, mógł mi podwoić fortunę
Earth
Earth
  9 июля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Też przed duchotę nie chce się za bardzo spać, ja od 3 dni spie na łóżku bez kołdry tak ciepło, tzn ona sobie gdzieś tam leży ale się nie przykrywam ot

Teoretycznie przez duchotę powinno się być sennym niby, nie wiem jak to dziala. Ja mam cieniutką kolderkę jakby jej nie bylo i klade sie ok 2-3 kiedy jest juz chlodniej :)
Earth
Earth
  9 июля 2014
Dogrywka jest teraz od razu? :ninja:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 июля 2014
Earth
Earth: Teoretycznie przez duchotę powinno się być sennym niby, nie wiem jak to dziala. Ja mam cieniutką kolderkę jakby jej nie bylo i klade sie ok 2-3 kiedy jest juz chlodniej :)

Mnie duchota usypia jak gdzieś czekam, np. w szpitalu bylem i po 30min ściągało mnie niemiłosiernie albo w PKPie jak ciskam :D

Earth
Earth: Dogrywka jest teraz od razu?

Płyny, gadka i zaraz dalej ogień 2x15min.
Earth
Earth
  10 июля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mnie duchota usypia jak gdzieś czekam, np. w szpitalu bylem i po 30min ściągało mnie niemiłosiernie albo w PKPie jak ciskam :D

Albo rano jak trzeba wstać.. Przynajmniej ja tak mam. :d

Eh, a co jak teraz dalej nikt nic? :|
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.